Мультфільм «Украдений місяць. Кум» перекладено жестовою мовою

Мультфільм «Украдений місяць. Кум» перекладено жестовою мовою

27 Грудня 2023
713
27 Грудня 2023
23:10

Мультфільм «Украдений місяць. Кум» перекладено жестовою мовою

713
Відтепер казку про перемогу Світла побачить ще більше людей.
Мультфільм «Украдений місяць. Кум» перекладено жестовою мовою
Мультфільм «Украдений місяць. Кум» перекладено жестовою мовою

Анімаційний фільм «Украдений місяць. Кум» виробництва 2Flame і Magika Film перекладено жестовою мовою. Про це повідомила директорка департаменту зі стратегічного маркетингу «1+1 media»  Ольга Захарова.

«Маю гарну новину: дякуючи Megogo та особисто Valeriia Tolochyna #УкраденийМісяць перекладено жестовою мовою. Маленький крок до безбарʼєрного суспільства, де кожна людина важлива, кожен глядач безцінний.

Тепер нашу казку про перемогу Світла побачить ще більше людей», — написала Захарова.

Подивитися версію мультфільму з жестовою мовою можна за посиланням

Анімаційний фільм «Украдений місяць. Кум» знято у 2022 році студіями 2Flame і Magika Film за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики. Світова прем’єра стрічки відбулась на міжнародному кінофестивалі HANIFF VI в Ханої, де мультфільм було представлено в конкурсній програмі. «Украдений місяць. Кум» отримав перемогу на фестивалі Canada Shorts та був відзначений нагородою Award of Excellence.

Раніше ми повідомляли, що Paramount Global у співпраці з «1+1 media» оголосили про появу на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовного контенту. Перші програми та мультфільми українською почали виходити на цих каналах 7 грудня.

Фото: кадр з мультфільму «Украдений місяць. Кум» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
713
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду