Київстар ТБ відкрив безкоштовний доступ до телеканалів 1+1 media на весь грудень

Київстар ТБ відкрив безкоштовний доступ до телеканалів 1+1 media на весь грудень

6 Грудня 2023
614

Київстар ТБ відкрив безкоштовний доступ до телеканалів 1+1 media на весь грудень

614
З нагоди різдвяних та новорічних свят з 1 по 31 грудня 2023 року власні та партнерські телеканали 1+1 media будуть безкоштовно доступні до перегляду на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.
Київстар ТБ відкрив безкоштовний доступ до телеканалів 1+1 media на весь грудень
Київстар ТБ відкрив безкоштовний доступ до телеканалів 1+1 media на весь грудень

Період різдвяних і новорічних свят завжди об'єднує українські родини за спільним переглядом телебачення. Саме тому 1+1 media та Київстар ТБ зробили подарунок для своїх глядачів — вільний доступ до власних телеканалів 1+1 media.

Так, упродовж грудня глядачі зможуть без обмежень та безкоштовно дивитися улюблені програми, шоу, фільми та серіали на телеканалах 1+1 Україна, ТЕТ, 2+2, ПЛЮСПЛЮС, УНІАН, Бігуді та Kvartal TV.

«Уже традиційно телеканали 1+1 media єднають українців на Різдво та Новий рік. Цьогоріч ми вирішили стати ще ближчими до наших глядачів та спільно з Київстар ТБ забезпечити вільний доступ до власних та партнерських телеканалів 1+1 media, аби всі могли насолодитися контентом, який надихає та обʼєднує», — коментують в 1+1 media.

СЕО Київстар ТБ Павло Рибак зауважив, що канали 1+1 media систематично входять в ТОП 10 найпопулярніших на Київстар ТБ, як і відеоконтент власного виробництва, а користувачі залюбки дивляться програми, серіали, кінострічки як в прямому етері, так і в записі.

«Рішення зробити безкоштовний доступ на весь грудень надасть змогу усім бажаючим дивитися улюблені програми, тестувати нашу ОТТ-платформу, відчути всі переваги і залишитися з нами», — розповів Павло Рибак.

Дивитися глядачам каналів 1+1 media у грудні однозначно буде що: на користувачів чекають декілька серіальних прем'єр та телевізійних проєктів. Зокрема, 24 грудня о 21:00 в ефірі телеканалів 1+1 Україна та ТЕТ глядачі побачать великий різдвяний проєкт "Різдво. Ти не один", над створенням якого працює команда Big Brave Events 1+1 media.

Першу різдвяну зірку у стінах Софії Київської запалять найвідоміші українські артисти, ведучі та герої нового часу. На вас чекають особливі гості, улюблені ведучі, колядки в сучасному музичному оформленні, тематичні страви та неймовірна атмосфера. Стилісти й дизайнери за допомогою Музею Гончара вміло поєднають традиції та сучасність в образах артистів.

Нагадуємо, що користувачем платформи кіно та телебачення Київстар ТБ може стати абонент будь-якого інтернет-провайдера. Дивитися Київстар ТБ можна одночасно на 5 пристроях. Окрім цього, ОТТ-платформа має корисну для батьків функцію — дитячий профіль. Таким чином під час перегляду проєктів діти повністю захищені від небажаного контенту чи реклами.

Для того, щоб скористатися можливістю перегляду телеканалів 1+1 media у грудні без додаткової плати, абонентам потрібно лише авторизуватись у додатку Київстар ТБ.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду