«1+1 медіа» проводить ребрендинг каналу Paramount Comedy

«1+1 медіа» проводить ребрендинг каналу Paramount Comedy

1 Березня 2023
2589
1 Березня 2023
14:39

«1+1 медіа» проводить ребрендинг каналу Paramount Comedy

2589
Зміниться логотип, але не контент.
«1+1 медіа» проводить ребрендинг каналу Paramount Comedy
«1+1 медіа» проводить ребрендинг каналу Paramount Comedy

З  1 березня  канал Paramount Comedy змінює назву на Comedy Central. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

Як уточнили у коментарі «Детектору медіа», таким чином проводиться ребрендинг каналу і відповідна заявка подана на розгляд регулятора: «Paramount Comedy — це український телеканал з українською ліцензією (з 2017 року), який мовить 100% українською. Ліцензіар — ТОВ "Віжн Медіа". Зараз відбувся ребрендинг каналу. Логотип змінився на Comedy Central. ТОВ "Віжн Медіа" у встановленому законом порядку була подана заява до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення про переоформлення ліцензії у зв'язку зі зміною логотипу каналу мовлення».

Paramount Comedy — це українська адаптація  міжнародного каналу «Comedy Central». Тепер група прийняла рішення повернутися до міжнародного бренду, під яким мовник виходить у європейських країнах. При цьому контент каналу не зміниться.

Телеканал замінить Paramount Comedy та буде присутній у більшості типів прийому: на ОТТ-платформах, у пакетах оператора супутникового зв’язку Viasat та в кабельному ефірі.

Comedy Central — це глобальний розважальний бренд, який є частиною компанії Paramount (її проєкти  MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures). Comedy Central надає аудиторії доступ до комедійного контенту, серіалів, шоу та спешелів. Працює для аудиторії віком від 18 до 49 років. Доступний у понад 150 країнах.

Бібліотека Comedy Central в Україні складатиметься з таких фільмів як «Теорія великого вибуху», «Південний парк», «Друзі», «Рено 911», «Трудоголіки», «Кі та Піл», «Аквафіна — Нора з Квінс», «Юний Шелдон», «Буває і гірше», «Хороше місце», «Корпорація», «Як я зустрів вашу маму», «Супермаркет» та ексклюзивні премʼєри. Наприклад, 20 березня на каналі вийде новий анімаційний серіал «Бівіс і Баттхед Майка Джаджа» (2022). 

Нагадаємо, «1+1» запустила Paramount Comedy у 2017 році. Сигнал каналу транслюється через супутник «Astra A4» та закодований системою умовного доступу «Verimatrix». Генеральний продюсер каналу — Оксана Петришин.

Також, як повідомляв «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення та радіомовлення виключила з Переліку програм іноземних телерадіоорганізацій, що ретранслюються, іноземний телеканал Paramount. Канал виключений із переліку на прохання представника правовласника. У заяві, поданій до регулятора, компанія-правовласник вказала, що канал йде з українського ринку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2589
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду