Суперфінал шоу «Голос країни» відбудеться у три етапи в прямому ефірі

Суперфінал шоу «Голос країни» відбудеться у три етапи в прямому ефірі

27 Жовтня 2023
2164
27 Жовтня 2023
15:07

Суперфінал шоу «Голос країни» відбудеться у три етапи в прямому ефірі

2164
Хто здобуде перемогу, стане відомо вже цієї неділі, 29 жовтня.
Суперфінал шоу «Голос країни» відбудеться у три етапи в прямому ефірі
Суперфінал шоу «Голос країни» відбудеться у три етапи в прямому ефірі

Цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 телеканал «1+1 Україна» транслюватиме у прямому ефірі з Варшави суперфінал 13-го сезону музичного шоу «Голос країни». Про це «1+1» повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Відкриє прямий ефір спільна пісня тренерів цього сезону. Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва разом виконають саундтрек «Голосу країни»-13.

У цьому сезоні суперфінал шоу відбуватиметься в три етапи.

На першому етапі 8 фіналістів заспівають нові пісні, які вони ще не виконували у проєкті. Після закриття ліній для голосування четверо найкращих співаків, на думку телеглядачів, пройдуть до наступного туру. Учасники заспівають уже легендарну пісню Квітки Цісик «Місто спить», Yaktak — «Уночі», пісню переможниці «Євробачення» Loreen «Euphoria» та інші. 

У другому етапі традиційно конкурсанти заспівають у дуеті зі своїми тренерами. Після виступів усіх учасників, які пройшли у другий тур, телеглядачі оберуть двох вокалістів, які змагатимуться за звання переможця 13-го сезону «Голосу країни».

На третьому етапі вокалісти вийдуть на сцену з піснями, які вони виконували на «сліпих прослуховуваннях». 

Під час суперфіналу будуть і виступи зірок, зокрема на сцену «Голосу країни» з прем’єрою пісні «Чарівна» вийде Монатик. Також виступить фіналістка «Голосу країни»-12, яка ввійшла в український шоубізнес як Марта Липчей.

Минулого тижня в результаті «кросбатлів» визначилися 8 суперфіналістів 13-го сезону «Голосу країни». Через змінені правила в цьому сезоні в командах тренерів опинилась різна кількість вокалістів. За перемогу в команді Артема Пивоварова боротиметься ветеран повномасштабної війни, 25-річний Михайло Панчишин з позивним Ptashkin. У команді Юлії Саніної — одразу три суперфіналісти: наймолодший учасник цього сезону, 16-річний Владислав Пелех, співачка Христина Старикова, яка живе за 60 км від лінії фронту, та українка Галина Печенізька, яка в Німеччині організувала власний хор. За перемогу в команді Івана Клименка змагатиметься фольклористка Стася Чабан, а в команді Наді Дорофєєвої — військовий тилового забезпечення Юрій Городецький, вуличний музикант Роман Панченко та українка вірменського походження Майрамік Авоян.

Читайте також:

Нагадаємо, прем’єра 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» відбулася 3 вересня на каналі «1+1 Україна».

У березні цього року на польському інтернет-порталі Gazeta.pl з’явилась інформація, що з пропозицією допомогти у створенні масштабного телепроєкту виступила компанія Telewizja Polska (TVP).

У публікації Gazeta.pl також ішлося про те, що виробництво «Голосу країни»-13 фінансуватиме TVP. Про це виданню сказав президент TVP Матеуш Матишкович.

Канал «1+1» підтвердив нашій редакції, що фінансування виробництва 13-го сезону «Голосу країни» взяла на себе польська сторона.

Також ми повідомляли, що четвертим тренером 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» стане співачка Надя Дорофєєва.

Разом із Дорофєєвою тренерами «Голосу країни»-13 стали артистка Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, а також музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Ведучими в новому сезоні залишаються Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Фото: «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2164
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду