Артем Пивоваров стане тренером «Голосу країни 13». І обіцяє несподівані дуети

Артем Пивоваров стане тренером «Голосу країни 13». І обіцяє несподівані дуети

В ефірі «Сніданку з 1+1» співак зізнався, що має достатньо досвіду для такої ролі, бо вже багато працював із молодими музикантами.
Артем Пивоваров стане тренером «Голосу країни 13». І обіцяє несподівані дуети
Артем Пивоваров стане тренером «Голосу країни 13». І обіцяє несподівані дуети
30 Трав 2023
0
2275

«Я буду шукати неординарних, енергійних, зухвалих та шалених сміливців, які будуть наполегливо працювати задля розвитку нашої музичної індустрії та культурного фронту».

Схоже, поняття «культурний фронт» таки з нами лишиться надовго. Хто проти — просто змиріться. Співак номер один в Україні, як назвали Пивоварова ведучі, став другим оголошеним тренером нового сезону «Голосу країни» після Юлії Саніної. Співачка чекає на «голос, який змусить глибоко відчувати, на яскравих особистостей, яким є що сказати світу. Авторів власних пісень, яскраві гурти». 

В етері «плюсів» глядачам пообіцяли, що майбутній сезон стане особливим і не таким, як попередні. Що ж, подивимося. Зараз відомо, що 70 відсотків пісень на шоу будуть українською, решта — іноземними мовами, крім російської. Усвідомити всі масштаби змін вітчизняних талант-шоу можна дуже легко. Просто згадати, що ще відносно недавно в них було таке правило: серед тренерів обов’язково має бути росіянин (росіянка), а краще — двоє. Або вже хоча б білорус. 

А ще Артем Пивоваров пообіцяв, що його дуети стануть більш непередбачуваними. Нагадаємо, днями він випустив музичне відео з Машею Єфросиніною, яка читає реп. Хоча, напевне, це коректніше називати речитативом. Так ось, далі співак збирається записувати пісні на вірші разом із акторами, культурними діячами та навіть спортсменами. 

Олександр Усик минулого літа вже демонстрував свої вокальні дані, виконуючи «Ой, у лузі червона калина». Але ми ні на що не натякаємо.  

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
891
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
138
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 665
Катерина Городнича
«Антоніна»
У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
10 Квіт 2024 09:00
379
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 798
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Про це 29 березня у прямому ефірі розповіли ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Вони вже 10 років ведуть ранкове шоу.
29 Бер 2024 16:01
754
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду