Килиммен стане третім тренером шоу «Голос країни-13»

Килиммен стане третім тренером шоу «Голос країни-13»

Творці музичного проєкту тримають інтригу і не кажуть, кого саме глядачі побачать у цьому образі.
Килиммен стане третім тренером шоу «Голос країни-13»
Килиммен стане третім тренером шоу «Голос країни-13»
15 Черв 2023
0
3563

Килиммен, нагадаємо, — один з учасників гурту Kalush Orchestra. За час існування колективу в ролі цього персонажа було кілька людей, і поки не відомо, хто саме приховуватиметься за ним у шоу. 

«Килиммен — це дуже неочікуваний вибір тренера. Адже це справжній сучасний супергерой, який уособлює українську музику та втілює нашу ідентичність. Килиммен — це неймовірний місток, який ми плануємо прокласти в цьому сезоні між лінійним телебаченням та диджитал-інноваціями. Але головне — хто ж ховається всередині образу цього супергероя. Я впевнений, що глядачі будуть дуже здивовані, коли це дізнаються», — каже Володимир Завадюк, продюсер «Голосу країни».

Творці проєкту наголошують, що в червоне тренерське крісло сяде не обов’язково один з учасників Kalush Orchestra. Можна очікувати на появу практично будь-якого представника (чи представниці?) українського шоубізу. Глядачів закликають ділитися своїми здогадками в соцмережах телеканалу «1+1 Україна» та шоу «Голос країни».

Нагадаємо, двома іншими тренерами стануть фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та співак Артем Пивоваров. Кастинг учасників закінчується нині — 15 червня. 



«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Скандальний він тим, що нерідко запрошує на свої інтерв'ю стрьомних гостей, які верзуть, зокрема, різну проросійську ахінею.
09 Трав 2024 23:00
1 332
«Антоніна»
Сподіваюся, кінокритики «Євробачення» не дивляться. Переживаємо за їхню психіку.
08 Трав 2024 00:05
3 514
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
1 007
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
214
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 760
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду