detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
27.10.2023 15:07
Суперфінал шоу «Голос країни» відбудеться у три етапи в прямому ефірі
Суперфінал шоу «Голос країни» відбудеться у три етапи в прямому ефірі
Хто здобуде перемогу, стане відомо вже цієї неділі, 29 жовтня.

Цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 телеканал «1+1 Україна» транслюватиме у прямому ефірі з Варшави суперфінал 13-го сезону музичного шоу «Голос країни». Про це «1+1» повідомив «Детектор медіа» пресрелізом.

Відкриє прямий ефір спільна пісня тренерів цього сезону. Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва разом виконають саундтрек «Голосу країни»-13.

У цьому сезоні суперфінал шоу відбуватиметься в три етапи.

На першому етапі 8 фіналістів заспівають нові пісні, які вони ще не виконували у проєкті. Після закриття ліній для голосування четверо найкращих співаків, на думку телеглядачів, пройдуть до наступного туру. Учасники заспівають уже легендарну пісню Квітки Цісик «Місто спить», Yaktak — «Уночі», пісню переможниці «Євробачення» Loreen «Euphoria» та інші. 

У другому етапі традиційно конкурсанти заспівають у дуеті зі своїми тренерами. Після виступів усіх учасників, які пройшли у другий тур, телеглядачі оберуть двох вокалістів, які змагатимуться за звання переможця 13-го сезону «Голосу країни».

На третьому етапі вокалісти вийдуть на сцену з піснями, які вони виконували на «сліпих прослуховуваннях». 

Під час суперфіналу будуть і виступи зірок, зокрема на сцену «Голосу країни» з прем’єрою пісні «Чарівна» вийде Монатик. Також виступить фіналістка «Голосу країни»-12, яка ввійшла в український шоубізнес як Марта Липчей.

Минулого тижня в результаті «кросбатлів» визначилися 8 суперфіналістів 13-го сезону «Голосу країни». Через змінені правила в цьому сезоні в командах тренерів опинилась різна кількість вокалістів. За перемогу в команді Артема Пивоварова боротиметься ветеран повномасштабної війни, 25-річний Михайло Панчишин з позивним Ptashkin. У команді Юлії Саніної — одразу три суперфіналісти: наймолодший учасник цього сезону, 16-річний Владислав Пелех, співачка Христина Старикова, яка живе за 60 км від лінії фронту, та українка Галина Печенізька, яка в Німеччині організувала власний хор. За перемогу в команді Івана Клименка змагатиметься фольклористка Стася Чабан, а в команді Наді Дорофєєвої — військовий тилового забезпечення Юрій Городецький, вуличний музикант Роман Панченко та українка вірменського походження Майрамік Авоян.

Читайте також:

Нагадаємо, прем’єра 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» відбулася 3 вересня на каналі «1+1 Україна».

У березні цього року на польському інтернет-порталі Gazeta.pl з’явилась інформація, що з пропозицією допомогти у створенні масштабного телепроєкту виступила компанія Telewizja Polska (TVP).

У публікації Gazeta.pl також ішлося про те, що виробництво «Голосу країни»-13 фінансуватиме TVP. Про це виданню сказав президент TVP Матеуш Матишкович.

Канал «1+1» підтвердив нашій редакції, що фінансування виробництва 13-го сезону «Голосу країни» взяла на себе польська сторона.

Також ми повідомляли, що четвертим тренером 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» стане співачка Надя Дорофєєва.

Разом із Дорофєєвою тренерами «Голосу країни»-13 стали артистка Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, а також музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Ведучими в новому сезоні залишаються Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY