На телеканалі «2+2» покажуть новий серіал «Одна родина. Весілля»

На телеканалі «2+2» покажуть новий серіал «Одна родина. Весілля»

12 Жовтня 2023
2456
12 Жовтня 2023
19:00

На телеканалі «2+2» покажуть новий серіал «Одна родина. Весілля»

2456
Прем'єра чотирисерійного серіалу відбудеться на каналі 27 жовтня о 18:30.
На телеканалі «2+2» покажуть новий серіал «Одна родина. Весілля»
На телеканалі «2+2» покажуть новий серіал «Одна родина. Весілля»

27 жовтня о 18:30 на телеканалі «2+2» відбудеться прем'єра нового чотирисерійного серіалу «Одна родина. Весілля» про історію двох українських сімей, які попри розбіжності в поглядах та постійні суперечки намагаються примиритися заради дітей і майбутнього. Про це повідомила пресслужба «2+2». 

Сценарій серіалу «Одна родина. Весілля» був написаний ще до початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. Зйомки проходили в Києві та Ірпені у 2023 році.

Події серіалу розгортаються після 2014 року в деокупованому шахтарському містечку, яке повертається до мирного життя в Україні. Колишні друзі, а нині вороги Павло Доценко і Гриша Куліков стають головними претендентами на посаду мера. У гонитві за прихильність містян кандидати разом з дружинами не припиняють сперечатися. Непорозуміння між родинами не вщухають навіть після новини про заручини їхніх дітей. Та чи зможуть вороги об’єднатися задля майбутнього, перебуваючи на порозі повномасштабного вторгнення Росії?

«Для мене ця історія про нас, українців, які вміють блискавично влаштовувати чвари через будь-які дрібниці. Проте коли приходить справжня біда, ми об’єднуємося, а всі суперечки відходять на другий план. У момент загрози українці єдині, бо це — наша земля», — прокоментувала акторка серіалу Тала Калатай.

Головні ролі у серіалі також виконали Мирослав Павліченко, Олег Шушпанніков, Лариса Трояновська, Дар’я Пльондер, Євгеній Ламах.

Виробництвом серіалу на замовлення телеканалу «2+2» займався «1+1 Production».

Над сценарієм працювали Руслан Шаріпов, Вадим Єрченко, Сергій Карпенко та Володимир Москалець. Режисером є Євген Чернишов.

Нагадаємо, 2 жовтня на телеканалі «2+2» відбулася прем’єра документального фільму «Володарі неба», що присвячений українським військовим льотчикам. Перша частина проєкту розповідає про пілотів літаків. Автором і режисером стрічки є журналіст Максим Хотіленко. 

У липні 2023-го ми також повідомляли, що «2+2» розпочав зйомки чотирисерійної драми «Окуповані» про українців, які обрали шлях боротьби, потрапивши під російську окупацію.

Читайте також:

Фото: «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2456
Читайте також
17.07.2023 09:47
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
5 222
03.03.2023 09:05
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
5 723
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду