3 липня на телеканалі «2+2» — прем’єра документального проєкту «Воля або смерть»

3 липня на телеканалі «2+2» — прем’єра документального проєкту «Воля або смерть»

30 Червня 2023
1641
30 Червня 2023
18:41

3 липня на телеканалі «2+2» — прем’єра документального проєкту «Воля або смерть»

1641
Режисер проєкту про воїнів 110-ї ОМБр раніше працював режисером у ТСН, а нині — офіцер ЗСУ Іван Секач.
3 липня на телеканалі «2+2» — прем’єра документального проєкту «Воля або смерть»
3 липня на телеканалі «2+2» — прем’єра документального проєкту «Воля або смерть»

3 липня о 22:30 в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем’єра документального проєкту «Воля або смерть» про воїнів 110-ї ОМБр, які ціною власного життя героїчно тримають оборону Авдіївки, одного з найважчих напрямків Східного фронту. Про це пресслужба каналу повідомила редакції «Детектора медіа» у пресрелізі.

Від 24 лютого до Сил оборони України мобілізували понад 700 тисяч людей. Чимало з них — добровольці, які пішли на фронт за покликом серця і здобували військовий досвід під час пекельних боїв на передовій. Саме з таких сміливців — колишніх дизайнерів, бізнесменів, кухарів, електриків, репортерів — була створена 110-та Окрема механізована бригада ім. генерал-хорунжого Марка Безручка, яка боронить Авдіївку на Донеччині, що перебуває під цілодобовими обстрілами та бомбардуваннями росіян.

Глядачі проєкту «Воля або смерть» дізнаються подробиці історії героїв цієї бригади, які залишили в минулому своє мирне життя, аби боротися за майбутнє України.

Режисером проєкту виступив Іван Секач, колишній режисер ТСН, а нині — офіцер ЗСУ. Він відвідав бійців 110-ї ОМБр на передовій і поговорив із ними про їхню службу в найгарячішій точці України, найважчі зіткнення з окупантами, втрати, перші успіхи й тих, хто надихає воїнів продовжувати боротьбу.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що під час закриття 20-го ювілейного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться прем’єра нового фільму режисера Сергія Буковського «Іван і Марта». 

На Міжнародному кінофестивалі «Миколайчук OPEN» 20 червня у Чернівцях відбулася українська прем’єра стрічки режисера Георгія Фоміна «Вересень». У фільмі, знятому в жанрі чорної треш-комедії, зіграли митець Лесь Подерв'янський, музикант, а нині військовий Мирослав Кувалдін, лідер гурту «Кому вниз» Андрій Середа, а також журналіст і телеведучий Микола Вересень.

2 травня на телеканалі ICTV2 вийшла прем'єра 12-серійного детективу «Гарячий». Це перший серіал виробництва ICTV, зйомки якого поновилися після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Фото: «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1641
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Maxim
258 дн. тому
2023
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду