Телеканал ТЕТ покаже новий комедійний серіал «Встигнути до 30»

Телеканал ТЕТ покаже новий комедійний серіал «Встигнути до 30»

25 Вересня 2023
30672
25 Вересня 2023
13:17

Телеканал ТЕТ покаже новий комедійний серіал «Встигнути до 30»

30672
Творці серіалу обіцяють глядачам яскравий сучасний гумор, непересічні сюжетні лінії та романтичні почуття.
Телеканал ТЕТ покаже новий комедійний серіал «Встигнути до 30»
Телеканал ТЕТ покаже новий комедійний серіал «Встигнути до 30»

23 жовтня на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра серіалу «Встигнути до 30», який щотижня з понеділка по четвер показуватимуть о 19:00. Про це «Детектор медіа» дізнався з пресрелізу телеканалу. Напередодні прем’єри актори серіалу розкрили ключові риси своїх персонажів.

Так, зірка українських серіалів Анна Кошмал зізналася, що в кадрі «відривалася на повну, брала від ролі максимум», і пообіцяла, що її челендж до 30-ти захопить кожного. 

«Я граю Сашу. Це дуже серйозна дівчина з дуже серйозною освітою, яка втомилася від постійного контролю. І ось ви побачите, як її життя змінюється, коли дівчина вирішує жити справжнім життям. Буде цікаво, обіцяю», — розповіла Анна Кошмал. 

Дар’я Петрожицька втілила повну протилежність своєї серіальної подруги — легковажну й наївну Іру, якій так кортить вийти заміж до тридцяти, що в гонитві за чоловіком мрії вона влаштує справжній марафон побачень. «Моїй героїні Ірусьці — 29. До тридцяти вона дещо задумала і дуже хоче встигнути. Вона дуже авантюрна, трошки з прибабахом, і я вважаю, що дуже смішна. Втім, дивіться самі», — заінтригувала Дар’я Петрожицька. 

Третю з дівчат, що вирішили втілити всі свої мрії на порозі 30-річчя, грає Анастасія Остреїнова. Мета її героїні — відкрити власний ресторан і підкорити столицю, тож вона сповнена сміливості та енергії.

«Я Граю Любу. Вона дуже наївна, але водночас дуже сильна. Дівчина йде до своєї мети, цілі, мрії. І щоб побачити, чи вдасться їй, зрештою, здолати цей шлях, варто дивитися наш серіал», — каже акторка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Підбадьорювати подруг на шляху до великих мрій пощастило однокласнику однієї з героїнь — ледачкуватому, але впевненому в собі Фімі, який уже перетнув 30-річний рубіж і неквапливо насолоджується життям. Яскравого персонажа, котрий трохи вибивається з компанії амбітних дівчат, зіграв відомий український актор Дмитро Вівчарюк.

Творці «Встигнути до 30» обіцяють глядачам, що на них чекають у серіалі яскравий сучасний гумор, непересічні сюжетні лінії та романтичні почуття. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що 15 жовтня на каналі ТЕТ відбудеться прем’єра патріотичного шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною.

Також ми писали про те, що 3 вересня на каналі «1+1 Україна» відбулась прем’єра 13-го сезону музичного шоу «Голос країни». 

Фото: телеканал ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30672
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду