20 листопада на ТЕТ відбудеться прем’єра нового українського серіалу «Дієта №0»

20 листопада на ТЕТ відбудеться прем’єра нового українського серіалу «Дієта №0»

7 Листопада 2023
5387
7 Листопада 2023
13:53

20 листопада на ТЕТ відбудеться прем’єра нового українського серіалу «Дієта №0»

5387
У центрі сюжету 16-серійної романтичної стрічки — історія про скромного студента Ваню та «золоту» дівчину Марго.
20 листопада на ТЕТ відбудеться прем’єра нового українського серіалу «Дієта №0»
20 листопада на ТЕТ відбудеться прем’єра нового українського серіалу «Дієта №0»

20 листопада на телеканалі ТЕТ стартує новий український серіал, який показуватимуть з понеділка по четвер о 19:00. Про це «Детектор медіа» дізнався від пресслужби каналу. 

«Існує лише одна дієта, від якої неможливо відірватися. І це “Дієта №0” на телеканалі ТЕТ — нова українська комедія про скромного студента Ваню та “золоту” дівчину Марго. Романтична історія, в яку ви неодмінно закохаєтеся», — йдеться у повідомленні.

У центрі 16-серійної комедії Іван — бідний і непоказний студент медінституту. Він безнадійно закоханий у вередливу красуню Марго — доньку медичного олігарха, що виросла в багатстві й з дитинства прагнула лише одного — сяяти. Вона з презирством ставиться до Вані, аж поки дивна випадковість не зводить їх разом. Марго називає це помилкою і навіть не здогадується, чим для них обох обернеться ніч на пляжі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Наступна зустріч Іван та Маргарити відбудеться тільки через багато років і вже в зовсім інших статусах. Один з них побудує приголомшливу кар’єру, а інший втратить усе й почне життя з нуля. Героям доведеться познайомитися наново та пройти складний шлях, щоб зрозуміти, пробачити одне одному й почати все з чистого аркуша.

Головні ролі в романтичному серіалі зіграли популярні актори. Зірка серіалу «Рідня» Клавдія Дрозд-Буніна перевтілилася у фатальну білявку Марго, тоді як Ваню зіграли одразу два актори: скромного студента — гуморист Олег Маслюк, а успішного лікаря-дієтолога — латвієць Максим Бусел. По-новому у стрічці розкриються й актори Наталка Денисенко, Станіслав Флоренцев, Гліб Мацібора, Федір Гуринець і багато інших.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що медіасервіс Megogo представив рейтинг популярності контенту серед користувачів за підсумками третього кварталу 2023 року, розповівши про найпопулярніші фільми, серіали, шоу, анімацію, які купували, передплачували або безкоштовно переглядали користувачі.

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5387
Читайте також
17.10.2023 09:00
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
16 368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду