На сайті ООН опублікували фото руйнацій, які завдала Україні армія Росії

На сайті ООН опублікували фото руйнацій, які завдала Україні армія Росії

1 Жовтня 2023
2800
1 Жовтня 2023
20:18

На сайті ООН опублікували фото руйнацій, які завдала Україні армія Росії

2800
На світлинах показано зруйновані житлові будинки в Чернігівській області, Ірпені, Миколаєві, Херсоні та інших містах і селах; діяльність організацій ООН із надання гуманітарної допомоги, роботу саперів, які розміновують територію поблизу лінії фронту
На сайті ООН опублікували фото руйнацій, які завдала Україні армія Росії
На сайті ООН опублікували фото руйнацій, які завдала Україні армія Росії

На офіційному сайті ООН опублікували фото, які доносять свідчення про руйнування, завдані Україні армією Росії. 

Добірка світлин під заголовком «Кадри війни» охоплює дванадцять знімків з різних місць, що постраждали від російської агресіїї.

«Трагедії примножилися після повномасштабного вторгнення Росії в Україну у 2022 році. Цього року ситуація не поліпшилася. У 2023 році російські удари були завдані по сільськогосподарській інфраструктурі та об'єктах культурної спадщини, – йдеться в антоаціїі до фотоматеріалів. 

За оцінками ООН, відновлення лише культурного сектору коштуватиме 7 млрд доларів протягом наступного десятиліття».

На  «заголовковому» фото зафіксовано пошкоджений від російських обстрілів Спасо-Преображенський кафедральний собор у центрі Одеси, який входить до охоронного списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

На фотографіях показано зруйновані житлові будинки в Чернігівській області, Ірпені, Миколаєві, Херсоні та інших містах і селах; діяльність організацій ООН із надання гуманітарної допомоги, роботу саперів, які розміновують територію поблизу лінії фронту.

Нагадаємо, незалежна міжнародна комісія ООН з розслідування порушень в Україні не дійшла наразі висновку про те, що в Україні відбувається геноцид, але розслідування триватиме.

Раніше у зв`язку з ударами безпілотників по бізнес-центру у Москві речник Генсека ООН заявив, що в організації виступають «проти будь-яких атак на цивільні об’єкти» і хочуть, «щоби вони припинилися».

Фото: вебсторінка ООН.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2800
Читайте також
29.07.2023 19:05
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
1 406
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду