На каналі ТЕТ у новому телесезоні вийде серіал «Волонтери»

На каналі ТЕТ у новому телесезоні вийде серіал «Волонтери»

30 Серпня 2023
12993
30 Серпня 2023
10:13

На каналі ТЕТ у новому телесезоні вийде серіал «Волонтери»

12993
Глядачі побачать абсолютно реальні, взяті з життя історії, кожна з яких наповнена гумором.
На каналі ТЕТ у новому телесезоні вийде серіал «Волонтери»
На каналі ТЕТ у новому телесезоні вийде серіал «Волонтери»

Цієї осені на телеканалі ТЕТ вийде новий український серіал «Волонтери», створений на основі успішного комедійного ютуб-проєкту «Волонтери про волонтерів». У ньому зіграли «кварталівець» і тренер проєкту «Ліга сміху» Ігор Ласточкін, комік та блогер Кирило Ганін, народний артист України Станіслав Боклан, акторка Ірина Сопонару, учасниці  жіночого гумористичного колективу «Тріо різні», команда «Ветеранів космічних військ» та інші. Усі ті, хто мобілізував усі сили на допомогу Україні, підтримуючи її не лише влучними жартами, а й масштабними зборами.

Про це «Детектору медіа» повідомила пресслужба каналу, розповівши, що серіал представляє собою десятки життєвих, приправлених гумором історій про одну з найповажніших каст сучасної України, до якої входять сповнені ентузіазму українки та українці, що живуть за принципом: «Якщо ти не на фронті, ти — волонтер».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Герої серіалу  — це і подружні пари, і колеги, і давні друзі, об’єднані спільною справою — волонтерством. Вони встигають і збори закривати, і роздобувати все необхідне для цивільних та ЗСУ, і стосунки з’ясовувати, при цьому з гумором «вирулюючи» зі всіх життєвих негараздів.

«Серіал “Волонтери” — це спроба надихнути людей через екрани. Ті, хто роблять добрі справи на благо ЗСУ, на благо країни, впізнають у серіях себе. Ті, хто лише хочуть допомагати, побачать, як можна це робити», — каже Ігор Ласточкін.

За словами Кирила Ганіна, цей серіал про кожного з українців: «Він про вас і про мене. Усі, хто зараз не на фронті, — усі волонтери. Усі збираємо, донатимо, привозимо, купуємо, відправляємо. Усі історії, які будуть показані в серіалі, — абсолютно реальні, взяті з життя. Звісно, у кожній з них є гумор. Тому що без гумору зараз просто неможливо».

Раніше ми повідомляли про те, що восени телеканал ТЕТ презентує другий сезон пізнавального шоу «Я люблю Україну».

Також ми писали про те, що телеканал ТЕТ оновив креативну платформу, слоган, графіку та сітку контенту.

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12993
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду