Чеський сервіс зробив безкоштовним доступ до пакету українських телеканалів

Чеський сервіс зробив безкоштовним доступ до пакету українських телеканалів

25 Серпня 2023
2665
25 Серпня 2023
22:42

Чеський сервіс зробив безкоштовним доступ до пакету українських телеканалів

2665
Gonet.tv пропонує безкоштовний доступ на всій території Євросоюзу до кінця 2023 року.
Чеський сервіс зробив безкоштовним доступ до пакету українських телеканалів
Чеський сервіс зробив безкоштовним доступ до пакету українських телеканалів

Чеський провайдер онлайн-телебачення Gonet.tv відкрив безкоштовний доступ до пакету українських телеканалів. Про це повідомила пресслужба компанії. Для отримання сигналу Gonet.tv потрібний тільки доступ до інтернету.

Директор Gonet.tv Павел Горецькі розповідає, чому компанія ухвалила рішення про безкоштовні послуги для українців у Європі: «Через війну з Росією багато українців зараз відірвані від своїх рідних та домівок. Від батьківщини, її традицій і культури. Ми розуміємо, що вони втратили своє звичне життя, і хочемо допомогти. Тож пропонуємо тут і зараз знову відчути Україну в її телевізійній версії. Відтепер українські глядачі безкоштовно можуть дивитися улюблені розважальні шоу, новини, фільми, серіали, документальні програми рідною мовою. Бачити та чути улюблених ведучих, акторів, співаків, спортсменів...”

Gonet.tv — єдиний провайдер, що транслює найбільшу кількість українських телеканалів у Європі. Наразі доступні 32 канали, і компанія планує поступово збільшувати їх кількість. У пакеті є: «1+1 International», ICTV, Новий канал, «Квартал ТВ», СТБ, Інтер+, «UA:Перший», 5 канал, Прямий та інші. Для прихильників спорту пропонуються програми і трансляції змагань на Xsport+, а для меломанів — музика на М1 та М2.

Павел Горецькі додає: «При створенні українського пакету особливу увагу ми приділили дитячим програмам, адже у Європі зараз багато жінок, які змушені рятувати життя своїх дітей. Зараз ми пропонуємо мультфільми українською мовою на Niki Junior та Niki Kids. А також плануємо підключити ще кілька дитячих каналів».

Чеський сервіс ретранслює 32 українські канали по всій території Євросоюзу. Разом з українськими каналами також є можливість дивитись місцеві. Це може допомогти з адаптацією у новій країні, дозволить швидше опанувати нову мову, вивчити місцеві традиції та дізнатись, чим живуть люди навколо, зазначають у компанії.

Також Gonet.tv пропонує понад 200 фільмів українською мовою.

Ще одна перевага — це сучасні та зручні технології для комфортного перегляду у зручний час. Адже відео можна зупиняти, записувати та відтворювати з тридцятиденного архіву.  

Безкоштовний період для перегляду українського телебачення триватиме, як мінімум, до кінця цього року.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що чеський сервіс інтернет-телебачення Gonet.TV виходить на український ринок і запускає пакет з українськими телеканалами у країнах Європейського Союзу. Ця пропозиція розрахована на тих, хто залишив Україну через війну. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду