На телеканалі «2+2» стартує шостий сезон серіалу «Опер за викликом»

На телеканалі «2+2» стартує шостий сезон серіалу «Опер за викликом»

25 Вересня 2023
2126
25 Вересня 2023
19:25

На телеканалі «2+2» стартує шостий сезон серіалу «Опер за викликом»

2126
Головну роль у серіалі зіграв актор Павло Вишняков, який родом із Білорусі, але з 2014 року живе та працює в Києві, займаючись ще й волонтерством.
На телеканалі «2+2» стартує шостий сезон серіалу «Опер за викликом»
На телеканалі «2+2» стартує шостий сезон серіалу «Опер за викликом»

З 9 жовтня телеканал «2+2» розпочинає показ шостого сезону серіалу «Опер за викликом» про харизматичного й відчайдушного капітана Артема Трофимова. Про це «Детектору медіа» повідомила пресслужба телеканалу. 

24-серійний детектив був знятий на замовлення телеканалу «2+2» ще у 2021 році, у тому числі й цей, шостий, сезон. В «Опері за викликом»-6 телеглядачі побачать продовження історії, у якій головний герой разом з командою департаменту кримінальної розвідки під прикриттям розслідує найзаплутаніші та найсекретніші справи. У нових серіях Артем Трофимов знову опиняється перед вибором — врятувати сестру, уклавши сумнівну угоду з ворогом, чи допомогти колегам затримати генерала Толстоп’ята, який стоїть за численними злочинами.

«Серіал “Опер за викликом” — власна найуспішніша розробка телеканалу з найбільшою кількістю сезонів й епізодів. Останні півтора року перші чотири сезони були постійно присутні в денному ефірі “2+2” і   демонстрували показники, які значно перевищували середню частку каналу, — каже генеральний продюсер “2+2” Сергій Кизима. — Прем’єру шостого сезону ми планували ще на початку 2022 року, але зі зрозумілих причин вона була перенесена. Проте весь цей час канал отримував велику кількість звернень від глядачів із питанням, коли вийде продовження детективу. Тож ми розпочали свій осінній телевізійний сезон з показу п’ятої частини серіалу. А вже незабаром глядачі побачать прем’єрні серії нового, шостого сезону “Опера”».

Головну роль у серіалі зіграв Павло Вишняков. Актор родом із Білорусі, проте з 2014 року живе та працює в Києві. З перших днів повномасштабної війни в Україні Вишняков активно займається волонтерством — у травні минулого року він заснував благодійний фонд, який допомагає українським військовим, парамедикам і дітям, що постраждали від війни.

Також у ролях Олександр Ігнатуша, Олександр Пожарський, Артем Мартинішин та Марія Пашкурова-Петренко.

Виробництвом детективу на замовлення телеканалу «2+2» займалася продакшн-студія Sfera Film. Режисер — Олександр Ітигілов. Продюсери — Сергій Кизима, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Нагадаємо, зйомки детективного серіалу «Опер за викликом» розпочалися в Києві у жовтні 2017 року. Прем’єра відбулась на каналі «2+2» 12 березня 2018 року.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що 23 жовтня на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра серіалу «Встигнути до 30», який щотижня з понеділка по четвер показуватимуть о 19:00. 

Також ми писали про те, що телеканал ICTV2 у жовтні відновить покази детективно-іронічного серіалу «Морська поліція. Чорноморськ», а на Netflix стартує фінальний сезон серіалу «Сексуальна освіта».

Фото надані пресслужбою каналу «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2126
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду