«Закохані в життя»: Телеканал ТЕТ оновив креативну платформу, слоган, графіку та сітку контенту

«Закохані в життя»: Телеканал ТЕТ оновив креативну платформу, слоган, графіку та сітку контенту

14 Серпня 2023
5264
14 Серпня 2023
16:00

«Закохані в життя»: Телеканал ТЕТ оновив креативну платформу, слоган, графіку та сітку контенту

5264
Основою цих змін стали результати дослідження про потреби та бажання глядачів щодо розваг й дозвілля під час повномасштабного вторгнення.
«Закохані в життя»: Телеканал ТЕТ оновив креативну платформу, слоган, графіку та сітку контенту
«Закохані в життя»: Телеканал ТЕТ оновив креативну платформу, слоган, графіку та сітку контенту

Телеканал ТЕТ оновив позиціонування бренду, креативну платформу, сенси, з якими звертається до аудиторії, графіку та слоган. Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі каналу, зауваживши, що причинами змін стали глобальні виклики телевізійного ринку та потреби телеглядачів. 

Основою цих змін стали дослідження, які команда маркетингу ТЕТ провела, щоб зрозуміти потреби та бажання глядачів під час повномасштабного вторгнення. 

«У час перманентної напруги та стресу українці прагнуть емпатії, безпеки, позитиву та щирих емоцій. Такі результати наших досліджень. Оновлюючи канал, ми врахували ці потреби», — повідомила генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Оксана Петришин.

За її словами, унікальність каналу не лише в розважальному контенті на противагу новинам, а й у сімейності, легкості, яскравості, настрої та комфорті. «Звідси з’явилася думка, що ми об’єднуємо навколо себе закоханих у життя людей, даруючи їм спільні моменти радості. Саме любов до життя допомагає нам усім переживати важкі часи і складні ситуації. Це послання ми й закарбували у новий слоган “Закохані в життя”», — розповіла Петришин.

Керівник відділу ефірного промо та дизайну Олександр Кулаков, який став режисером промороликів каналу, додав, що під час роботи над слоганом «Закохані в життя» було створено словник ТЕТ, у якому розписано, про що ці слова саме для всесвіту телеканалу. «Головні сенси в тому, що з нами легко переживати складні часи, бачити хороше в буденності, радіти дрібницям, бути відкритими та ділитися приємним з близькими. А нашою силою ми вважаємо свідомий, здоровий оптимізм та гумор. Ми прагнемо об’єднати навколо себе закоханих у життя людей і допомогти їм закохатись у нього ще більше. Тому формою для промокампанії ми обрали короткі ролики з цими сами моментами, які об’єднують, закохують у нашу повсякденність і буденне життя. Це про спорт, посиденьки біля телевізора, про приємні зустрічі та час з родиною», — прокоментував Кулаков.

Трансформації зазнала й графіка телеканалу. Тепло-жовтий колір, який є основним, залишився, а до нього були додані нові насичені синій та рожевий кольори. Крім того, таке графічне рішення дає можливість постійно доповнювати пакет новими елементами та адаптуватися відповідно до подій і контекстів, зазначає артдиректор телеканалу ТЕТ Антон Корольов.

Що стосується програмної сітки, то цієї осені для глядачів на ТЕТ підготували як уже улюблені великі шоу, серіали, так і цікаві прем’єри:

  • «Я люблю Україну» — патріотичне шоу, яке не лише розважає аудиторію, а й розповідає цікавинки про Україну;

  • «Моя суперродина» — сімейне реаліті-шоу, яке дозволяє заглянути в домівки різних українських родин та дізнатися більше про їхні традиції та устрій;

  • «Ромео і Джульєтта з Черкас» — продовження популярного комедійного серіалу, який завоював публіку на Netflix;

  • «Ліга сміху» — гумористичний фестиваль;

  • «Встигнути до 30» та «Волонтери» — прем’єрні серіали з участю відомих акторів і гумористів.

Втілити всі ідеї вдалося завдяки зіркам телеканалу, яких на ТЕТ вважають амбасадорами закоханості в життя. Серед них Ксенія Мішина, Дар’я Петрожицька, Юрій Ткач, Анна Кошмал, Володимир Дантес, Віра Кобзар, Костя Войтенко, Поліна Василина, Назар Задніпровський. Голосом «Закоханих в життя» стала популярна українська співачка Roxolana, яка заранжувала й заспівала однойменну пісню. 

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5264
Читайте також
06.07.2023 14:57
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 186
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду