detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
21.08.2023 20:45
Журналіст Роман Чайка долучився до команди каналу «Еспресо»
Журналіст Роман Чайка долучився до команди каналу «Еспресо»
Він працює на телеканалі з 1 серпня як ведучий інформаційного марафону «Ранок» разом із Христиною Яцків.

Журналіст, теле- і радіоведучий, музикант Роман Чайка став частиною команди каналу «Еспресо». Це в коментарі «Детектору медіа» підтвердив сам журналіст, а також пресслужба мовника.

Як зауважили в «Еспресо», Роман Чайка працює на телеканалі з 1 серпня як ведучий інформаційного марафону «Ранок» разом із Христиною Яцків. Він також продовжить свою роботу у новому сезоні мовника, який стартує в жовтні. Пресслужба обіцяє невдовзі повідомити про всі подробиці.

Медійник зазначив, що наразі поєднує роботу на телеканалі та радіостанції «FM Галичина», де веде програму «Наскоком».

Роман Чайка відомий телеглядачам як ведучий 5 каналу, на якому він працював з 2003 року. Зокрема, журналіст був редактором та ведучим програми «5 копійок», вів аналітичну програму «Час. Підсумки дня», токшоу «Клуб реформ», а також сатиричні проєкти. 

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 5 канал фактично припинив співпрацю з Романом Чайкою, оскільки «на каналі не бракувало ведучих». 

У вересні минулого року Романа помітили в ефірі російськомовного ліберального онлайн-телеканалу «Утро февраля», створеного колишнім депутатом Державної думи Іллею Пономарьовим. Тоді в інтерв'ю «Детектору медіа» він зазначив, що не розглядає свою участь у цьому проєкті як щось більше, ніж тимчасову активність для перемоги України: «Не трактую її як журналістику, а радше як контрпропаганду». Детальніше про це можна прочитати тут.

        Читайте також:

Фото: Тарас Подолян 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY