У Харкові відкрилася друга книгарня видавництва Vivat

У Харкові відкрилася друга книгарня видавництва Vivat

14 Серпня 2023
1172
14 Серпня 2023
22:40

У Харкові відкрилася друга книгарня видавництва Vivat

1172
Офіційне відкриття відвідало понад дві тисячі харків'ян. Особливий ажіотаж викликала автограф-сесія Сергія Жадана.
У Харкові відкрилася друга книгарня видавництва Vivat
У Харкові відкрилася друга книгарня видавництва Vivat

12–13 серпня у Харкові відбулося офіційне відкриття другої книгарні видавництва Vivat. Про це  «Детектору медіа» повідомила пресслужба видавництва.

«Відтепер на мапі культурного Харкова з'явилося ще одне місце, яке приваблюватиме книголюбів», — ідеться у пресрелізі. 

Зазначається, що протягом двох днів більше двох тисяч харків'ян відвідали події, які супроводжували відкриття книгарні: лекцію-екскурсію від Наталії Васильєвої «Харків: від фортеці до столиці», стендап про книжки та Харків, лекцію «Важливі 1920-ті: Харків як літературний епіцентр», організовану в партнерстві з ЛітМузеєм. 

Особливий ажіотаж, за інформацією видавництва, спричинила автограф-сесія Сергія Жадана. На неї прийшло майже тисяча відвідувачів. Читачі мали змогу придбати та одними з перших підписати і його новий поетичний щоденник «Скрипниківка». 

«За останній рік ми у Vivat взяли у фокус розвиток власної мережі  бачимо такий запит з боку наших читачів. Незважаючи на повномасштабне вторгнення, ми відкрили два магазини: у Києві та Івано-Франківську. Тепер і ще одну книгарню в Харкові. У нас є подальші плани розвитку власної мережі. Зараз ми активно обговорюємо і розмірковуємо над форматами та локаціями наших магазинів. 

Відкриття вже другої книгарні у Харкові підтвердило: люди спраглі до культурних подій, вони їх чекають, відвідують, хоч місто потерпає від обстрілів чи не щодня. Така цікавість до культури надихає нашу команду. І ми, як одне з ключових видавництв України, чітко усвідомлюємо важливість своєї ролі  підтримувати та розвивати українську культуру», — наголосила генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова.

 Адреса нової книгарні на мапі культурного Харкова:  вул. Сумська, 67.

Видавництво Vivat  спеціалізується на виданні книжкових бестселерів українською мовою. Засноване у 2013 році. Основні напрямки діяльності — нонфікшн, художня література, дитяча та підліткова література.

Vivat  активно популяризує українську книжку за кордоном шляхом презентацій та продажів прав на українські видання. 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1172
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду