Q&A-сесія для охочих подати заявку на конкурс PITCHUA+

Q&A-сесія для охочих подати заявку на конкурс PITCHUA+

31 Липня 2023
2058
31 Липня 2023
10:00

Q&A-сесія для охочих подати заявку на конкурс PITCHUA+

2058
Під час сесії організатори дадуть відповіді на запитання, які надійшли на офіційну електронну пошту конкурсу.
Q&A-сесія для охочих подати заявку на конкурс PITCHUA+
Q&A-сесія для охочих подати заявку на конкурс PITCHUA+

Запрошуємо всіх, хто планує подавати на конкурс соціально вагомого контенту PITCHUA+ свій проєкт, взяти участь онлайн у Q&A-сесії 4 серпня о 15:00 за цим посиланням.

Для участі в Q&A-сесії зареєструйтеся за посиланням.

Під час сесії організатори нададуть відповіді на запитання, які надійшли на офіційну електронну пошту конкурсу. Організатори публікують відповіді на такі запитання на постійній основі за посиланням. Під час сесії ви також зможете поставити їм будь-яке запитання щодо конкурсу в усній формі.

Письмові запитання можна надсилати до 4 серпня 2023 року на електронну пошту: strength@transformua.com. Після цієї дати організатори не гарантують надання своєчасних відповідей.

Нагадуємо, що прийом заявок на конкурс соціально вагомого аудіовізуального контенту PITCHUA+ триває до кінця доби 14 серпня 2023 року.
 _____________________________

Ще раз звертаємо увагу, що перед поданням заявки  обовʼязково необхідно прочитати правила конкурсу (RFA) за посиланням.

Подати заявку.

Довідково:      
Конкурс проводиться проєктом Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), у партнерстві з Міністерством культури та інформаційної політики України. В основі роботи  TCA є партнерство з урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством з метою зміцнення стійкості української демократії за допомогою інноваційних комунікаційних ініціатив, які залучають громадян України до дискусій щодо демократичної трансформації країни та європейської інтеграції.  

Про конкурс соціально вагомого контенту PITCHUA+ читайте тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2058
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду