6-тижнева резиденція для українських кінематографістів в Лос-Анджелесі

6-тижнева резиденція для українських кінематографістів в Лос-Анджелесі

7 Вересня 2023
2045
7 Вересня 2023
10:00

6-тижнева резиденція для українських кінематографістів в Лос-Анджелесі

2045
З цього року міжнародна програма Global Media Makers починає співпрацювати з країнами Східної Європи, включно з Україною.
6-тижнева резиденція для українських кінематографістів в Лос-Анджелесі
6-тижнева резиденція для українських кінематографістів в Лос-Анджелесі

Під час цьогорічного Одеського міжнародного кінофестивалю, в рамках Освітньої Платформи PITCHUA відбулась презентація команди Film Independent, провідної некомерційної організації з США, що вже сорок років надає фінансову та творчу підтримку кінематографістам з усього світу та організовує престижну церемонію нагород Spirit Awards.

Учасники презентації поділилась інформацією про можливості, доступні для українських кінематографістів, а саме:

Програми розвитку митців, включно з унікальними лабораторіями – документальна і епізодична, режисури, сценарію та продюсування, а також програма фінансового спонсорства.

Форуми. Форум продюсерів, конференція з режесури для всіх номінованих на Spirit Awards та ін.

Майстер класи та воркшопи які допомагають поглиблювати навички для підвищення конкурентоспроможності.

Міжнародні програми. З цього року міжнародна програма Global Media Makers починає співпрацювати з країнами Східної Європи, включно з Україною. Ця програма покриває подорож учасників до США та проживання впродовж всієї 6-тижневої резиденції для кінематографістів, яка проходить у травні-червні в Лос-Анджелесі. Уважно подивіться запис презентації, в якому пояснюється сутність програм, умови участі та процедура подачі заявки.

Охочі взяти участь у програмі повинні відправити свої сценарні заявки англійською мовою на цей email: wholt@filmindependent.org , зазначивши повне імя, e-mail і та поточне місто проживання.

Довідково:

Освітня Платформа PITCHUA проводиться проєктом Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В основі роботи  TCA є партнерство з урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством з метою зміцнення стійкості української демократії за допомогою інноваційних комунікаційних ініціатив, які залучають громадян України до дискусій щодо демократичної трансформації країни та європейської інтеграції.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2045
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду