Як подати заявку на PITCHUA+: корисні посилання

Як подати заявку на PITCHUA+: корисні посилання

20 Липня 2023
4603
20 Липня 2023
09:30

Як подати заявку на PITCHUA+: корисні посилання

4603
Конкурс проводиться проєктом Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), у партнерстві з Міністерством культури та інформаційної політики України.
Як подати заявку на PITCHUA+: корисні посилання
Як подати заявку на PITCHUA+: корисні посилання

14 липня 2023 року стартував прийом заявок на конкурс соціально вагомого аудіовізуального контенту PITCHUA+. Конкурс має на меті сприяти створенню якісного контенту для телебачення, онлайн-платформ та кінотеатрів, який висвітлює єдність України в її різноманітності, спонукає не бути осторонь, брати активну участь у житті країни та надихає історіями про сильних особистостей. Тема цьогорічного PITCHUA+: Історії української сили. 

Ми зібрали для вас корисні посилання в одному матеріалі, щоб допомогти з подачею заявки.  

Документ RFA є обов’язковим для детального ознайомлення перед подачею заявки.  

Переможці PITCHUA+ отримають часткове або повне фінансування виробництва проєкту, а також експертний супровід на всіх етапах його створення.  Прийом заявок триватиме до кінця доби 14 серпня 2023 року. 

На ютуб-каналі PITCHUA зібрано  корисні матеріали, які можуть допомогти в підготовці до подання заявки, наприклад: «Як презентувати проєкт на пітчингу», «Успішні кейси українського контенту за кордоном» та ін. 

  • Онлайн-воркшоп «Гендерна рівність та соціальна інклюзія (GESI) у створенні соціально важливого контенту»

Апліканти повинні приділяти увагу гендерній рівності та соціальній інтеграції таких груп, як жінки та дівчата, люди з інвалідністю, люди з ампутаціями, ЛГБТКІплюс-спільнота, роми, люди з інтелектуальною недостатністю та інші дискриміновані групи. Воркшоп є обов'язковим до перегляду перед подачею заявки. 

  • Онлайн-захід, присвячений відкриттю конкурсу соціально вагомого контенту PITCHUA+ 

Під час заходу організатори, українські та міжнародні експерти пояснили тему конкурсу та очікування від заявок, розказали про правила, таймлайн, грантові бюджети та дали відповіді на запитання учасників. 

Спираючись на досвід попередніх сезонів, голлівудські продюсери, які є консультантами та членами журі конкурсу PITCHUA, розповідають про те, як визначити свої переваги та озвучити їх на пітчингу, як продемонструвати сильні сторони проєкту в межах 5-хвилинної презентації і тим самим збільшити шанси на проходження до фіналу. Експерти детально розбирають успішні кейси попередніх років та дають практичні поради для учасників конкурсу. 

Усі запитання можна надсилати до 4 серпня 2023 року в письмовій формі на електронну пошту: strength@transformua.com. Відповіді будуть публікуватися в загальному доступі на постійній основі. 

Аудіовізуальні проєкти, що подаються на конкурс PITCHUA+, можуть бути різноманітних жанрів, наприклад: серіали, документальні проєкти, телешоу, анімація, художні фільми, вебсеріали, кросплатформний контент тощо. На конкурс приймаються нові проєкти, які перебувають на стадії ідеї чи розробки. На конкурс НЕ приймаються короткометражні односерійні художні та документальні проєкти (до 40 хв), подкасти та радіопередачі. Окрім заявки, апліканти повинні подати 5-хвилинний відеопітч свого проєкту.  

Довідково:      

Конкурс проводиться проєктом Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), у партнерстві з Міністерством культури та інформаційної політики України. В основі роботи  TCA є партнерство з урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством з метою зміцнення стійкості української демократії за допомогою інноваційних комунікаційних ініціатив, які залучають громадян України до дискусій щодо демократичної трансформації країни та європейської інтеграції.   

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4603
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду