Денис Казанський став керівником ютуб-проєкту «РБК-Україна»

Денис Казанський став керівником ютуб-проєкту «РБК-Україна»

23 Червня 2023
5655
23 Червня 2023
15:21

Денис Казанський став керівником ютуб-проєкту «РБК-Україна»

5655
Він також координуватиме роботу редакції зі створення відео для сайту та соціальних мереж.
Денис Казанський став керівником ютуб-проєкту «РБК-Україна»
Денис Казанський став керівником ютуб-проєкту «РБК-Україна»

Журналіст і блогер Денис Казанський очолив ютуб-проєкт видання «РБК-Україна» та координуватиме роботу редакції зі створення відео для сайту й соціальних мереж. Про це пише ІМІ з посиланням на повідомлення «РБК-Україна».

«Команда “РБК-Україна” рада вітати Дениса Казанського на посаді керівника нашого YouTube-проєкту. Денис має великий і успішний досвід роботи в медіа, чудово орієнтується в суспільно-політичному житті, був залучений до переговорного процесу в ТКГ. Його знання та професіоналізм допоможуть створювати ще більш привабливий контент для наших глядачів», — прокоментував генеральний директор «РБК-Україна» Йосип Пінтус.

Денис Казанський був головним редактором видання «Східний варіант», журналістом в «Українському тижні», працював ведучим 24 каналу та 3s.tv. У 2017 році вів на каналі ATR програму «Окуповані». Став одним із найкращих блогерів за версією проєкту «Топ-100 блогерів України 2020» телеканалу ICTV.

Також Казанський є автором кількох книг про Донбас. У 2020 році як представник Донецької області ввійшов до складу ТКГ з мирного врегулювання ситуації на сході України. У 2021-му став ведучим проєкту «#Де_декомунізація?» на ICTV.

«Приєднуюся до команди “РБК-Україна”. Керувати YouTube-редакцією для мене — це новий досвід. Досі працював на YouTube лише як блогер. Цікаво буде випробувати себе в новій якості», — відзначив Денис Казанський.

Його призначення на посаду керівника каналу є частиною стратегії розвитку видання «РБК-Україна», яке прагне посилити свою присутність в онлайн-середовищі.

У планах нового керівника ютуб-проєкту «РБК-Україна» — залучення додаткового штату журналістів. На каналі будуть і надалі виходити інтерв'ю з політиками, військовими, громадськими діячами та з’являтиметься більше аналітичних матеріалів, авторських блогів і великих спецпроєктів.

Фото: Денис Казанський / фейсбук

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5655
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду