detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
23.06.2023 15:21
Денис Казанський став керівником ютуб-проєкту «РБК-Україна»
Денис Казанський став керівником ютуб-проєкту «РБК-Україна»
Він також координуватиме роботу редакції зі створення відео для сайту та соціальних мереж.

Журналіст і блогер Денис Казанський очолив ютуб-проєкт видання «РБК-Україна» та координуватиме роботу редакції зі створення відео для сайту й соціальних мереж. Про це пише ІМІ з посиланням на повідомлення «РБК-Україна».

«Команда “РБК-Україна” рада вітати Дениса Казанського на посаді керівника нашого YouTube-проєкту. Денис має великий і успішний досвід роботи в медіа, чудово орієнтується в суспільно-політичному житті, був залучений до переговорного процесу в ТКГ. Його знання та професіоналізм допоможуть створювати ще більш привабливий контент для наших глядачів», — прокоментував генеральний директор «РБК-Україна» Йосип Пінтус.

Денис Казанський був головним редактором видання «Східний варіант», журналістом в «Українському тижні», працював ведучим 24 каналу та 3s.tv. У 2017 році вів на каналі ATR програму «Окуповані». Став одним із найкращих блогерів за версією проєкту «Топ-100 блогерів України 2020» телеканалу ICTV.

Також Казанський є автором кількох книг про Донбас. У 2020 році як представник Донецької області ввійшов до складу ТКГ з мирного врегулювання ситуації на сході України. У 2021-му став ведучим проєкту «#Де_декомунізація?» на ICTV.

«Приєднуюся до команди “РБК-Україна”. Керувати YouTube-редакцією для мене — це новий досвід. Досі працював на YouTube лише як блогер. Цікаво буде випробувати себе в новій якості», — відзначив Денис Казанський.

Його призначення на посаду керівника каналу є частиною стратегії розвитку видання «РБК-Україна», яке прагне посилити свою присутність в онлайн-середовищі.

У планах нового керівника ютуб-проєкту «РБК-Україна» — залучення додаткового штату журналістів. На каналі будуть і надалі виходити інтерв'ю з політиками, військовими, громадськими діячами та з’являтиметься більше аналітичних матеріалів, авторських блогів і великих спецпроєктів.

Фото: Денис Казанський / фейсбук

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY