Володимир Зеленський відвідав «Книжковий Арсенал»

Володимир Зеленський відвідав «Книжковий Арсенал»

22 Червня 2023
1522
22 Червня 2023
19:15

Володимир Зеленський відвідав «Книжковий Арсенал»

1522
Президента України на заході також помітив фотокореспондент «Детектора медіа».
Володимир Зеленський відвідав «Книжковий Арсенал»
Володимир Зеленський відвідав «Книжковий Арсенал»

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою Зеленською 22 червня завітали на «Книжковий Арсенал».

Їх помітив фотокореспондент «Детектора медіа». Про це також повідомило NV.

Як зауважила кореспондентка «Суспільне Культура», Зеленський обрав для себе книжки «Теорії змов» Максима Яковлєва та «Telegraf. Креатив у війні». 

Перша леді придбала «Як засинати і прокидатися з задоволенням». Окрім цього, подружжя Зеленських взяло нову книгу Олександра Михеда «Позивний для Йова. Хроніка вторгнення», розповіла консультантка на фестивалі.

Нагадаємо, сьогодні у Києві відкрився ХІ Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» — одна з найбільших літературно-мистецьких подій країни, яка торік не відбулась через повномасштабну війну. Цього року «Книжковий Арсенал» триватиме з 22 по 25 червня. На його гостей очікує понад 300 подій та ярмарок з найцікавішими літературними новинками.

Медіасервіс Megogo ексклюзивно транслює події з «Книжкового Арсеналу». Перегляд подій на Megogo безкоштовний і для незареєстрованих користувачів. Усі охочі можуть приєднатись із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інші девайси, підключені до інтернету. Після завершення прямої трансляції перегляд буде доступним у записі.

О 20:00, зокрема, сервіс транслюватиме дискусію «Наш Крим: на сторінках книжок», під час якої учасники спробують поставити запитання до майбутнього крізь призму літератури та знайти на них відповіді.  Яким ми бачимо Крим у сучасних книжках про нього? Яку унікальність погляду привносять у літературу кримські автори? І головне: чи може література стати справді ефективним інструментом у процесі реінтеграції Криму після перемоги України?

Фото: Сергій Окунєв / NV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1522
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду