MEGOGO безкоштовно транслюватиме події «Книжкового Арсеналу»

MEGOGO безкоштовно транслюватиме події «Книжкового Арсеналу»

21 Червня 2023
4350

MEGOGO безкоштовно транслюватиме події «Книжкового Арсеналу»

4350
Перегляд подій «Книжкового Арсеналу» на MEGOGO буде безкоштовним і для незареєстрованих користувачів.
MEGOGO безкоштовно транслюватиме події «Книжкового Арсеналу»
MEGOGO безкоштовно транслюватиме події «Книжкового Арсеналу»

Медіасервіс MEGOGO ексклюзивно транслюватиме події з ХІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»

Пряма трансляція розпочнеться 22 червня о 17:50 за київським часом з промо-відео з кураторами програм, кураторкою фокус-теми — Наталією Гуменюк та представницями інституцій, які презентують свої спецпрограми — Тетяна Терен (Український ПЕН) та Олена Гончарук (Довженко-Центр).

Продовжить програму о 18:00, дискусія українських військовослужбовців «Демократія і війна», на якій учасники обговорять що таке армія демократичної країни та якою є справжня ціна демократії.

Також, о 20:00 транслюватиметься дискусія «Наш Крим: на сторінках книжок», під час якої учасники спробують поставити запитання до майбутнього крізь призму літератури та знайти на них відповіді.  Яким ми бачимо Крим у сучасних книжках про нього? Яку унікальність погляду привносять у літературу кримські автори? І головне: чи може література стати справді ефективним інструментом у процесі реінтеграції Криму після перемоги України?

Перегляд подій Книжкового Арсеналу на MEGOGO буде безкоштовним і для незареєстрованих користувачів. Усі охочі можуть приєднатись із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інші девайси, підключені до інтернету. Після завершення прямої трансляції – перегляд буде доступним у записі.

Трансляція подій розпочнеться о 17:00 22 червня, переглянути її можна за посиланням.

Нагадаємо, що MEGOGO у 2021 році також  забезпечував трансляцію подій десятого міжнародного фестивалю.

MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Працює в країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.  Доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках та медіаплеєрах. Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту.

Графіка: MEGOGO

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4350
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду