Подкаст «Медіуми» доступний на Megogo Audio та NV Подкасти

Подкаст «Медіуми» доступний на Megogo Audio та NV Подкасти

19 Травня 2023
1122
19 Травня 2023
08:47

Подкаст «Медіуми» доступний на Megogo Audio та NV Подкасти

1122
У трьох опублікованих випусках подкасту ведучі говорили з Оленою Гусейновою про скандал з Лінор Горалік та історії, в які нас втягують псевдоліберальні російські медіа, з воєнним істориком Василем Павловим про «победобєсіє» у масовій культурі, а також із комунікаційницею Веронікою Вельч про те, як завдяки медіа Трамп став «своїм» для американців.
Подкаст «Медіуми» доступний на Megogo Audio та NV Подкасти
Подкаст «Медіуми» доступний на Megogo Audio та NV Подкасти

Подкаст «Медіуми» відтепер доступний для прослуховування на українських аудіоплатформах Megogo Audio та NV Подкасти.

Наразі подкаст налічує вже три епізоди. Його автори Наталка Соколенко та Вадим Міський виступають посередниками між медіа і споживачами інформації та обговорюють історії, в які нас втягує медіаіндустрія. У перших випусках ведучі говорили з комунікаційницею Веронікою Вельч про те, як завдяки медіа Трамп став «своїм» для американців, та з воєнним істориком Василем Павловим про «победобєсіє» у масовій культурі. Гостею третього випуску стала Олена Гусейнова, а йшлося про скандал з Лінор Горалік та історії, в які нас втягують російські медіа, що працюють з-за меж Росії.

Також подкаст «Медіуми» доступний на платформах Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, CastBox та SoundCloud.

Також рекомендуємо: «ДМ» нещодавно запустив подкаст із назвою «Детектор медіа говорить», у якому ми начитуємо найцікавіші статті та рецензії, що виходять на сторінках наших онлайн-видань. Якщо у вас не вистачає часу на читання, ви можете просто слухати нашу аудіоверсію. Підписуйтеся на подкаст та отримуйте доступ до найцікавіших матеріалів «Детектора медіа» у зручному для вас форматі.

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки співпраці з «Українським радіо» передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, що ця радіопрограма допомогла їй та односельцям «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «Слушно» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1122
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду