До Києва приїхав актор Джек Ґлісон, який зіграв короля Джоффрі у «Грі престолів» (ВІДЕО)

До Києва приїхав актор Джек Ґлісон, який зіграв короля Джоффрі у «Грі престолів» (ВІДЕО)

16 Лютого 2023
2166
16 Лютого 2023
19:56

До Києва приїхав актор Джек Ґлісон, який зіграв короля Джоффрі у «Грі престолів» (ВІДЕО)

2166
До України актор привіз пікап для військових, зустрівся тут з журналістами та проведе майстеркласи.
До Києва приїхав актор Джек Ґлісон, який зіграв короля Джоффрі у «Грі престолів» (ВІДЕО)
До Києва приїхав актор Джек Ґлісон, який зіграв короля Джоффрі у «Грі престолів» (ВІДЕО)

До Києва приїхав ірландський актор Джек Ґлісон, який зіграв короля Джоффрі Баратеона у серіалі «Гра престолів». Про це повідомляє Суспільне.Культура. 

Як передає кореспондент «Укрінформу», актора також провів зустріч із журналістами в Київському академічному театрі юного глядача. Під час зустрічі в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу, але Ґлісон, попри небезпеку, не припинив спілкуватись зі ЗМІ. «Якщо всім нормально, то ми можемо продовжити», – сказав він. 

Пізніше актор поділився, що якби присутні почали панікувати, він обов’язково побіг би в укриття. «Я подивився на всіх під час тривоги. Усі були дуже спокійні. Мене це теж заспокоїло і я вирішив продовжувати. Звісно, якби всі почали бігати і кричати, то я б теж так зробив», – зазначив він 

Актор розповів, що разом із друзями пригнав до України машину для військовослужбовців української армії. За словами Ґлісона, раніше його друзі вже передали Україні майже 230 машин, 25 з яких вони пригнали особисто. «Я дуже радий, що мої друзі займаються такою справою і що я зміг взяти в цьому участь», – наголосив він. 

Ірландець відзначив силу та відвагу українців. 

Актор планує провести в Україні кілька днів. Упродовж цього часу він проведе майстер-класи і воркшопи з акторської майстерності, зустрінеться з українськими військовослужбовцями, візьме участь в благодійних зборах коштів та аукціонах для підтримки Збройних сил України. 

Ґлісон також бере участь у відкритому Кіноінтенсиві, де разом із англомовними українськими акторами попрацює над сценою із серіалу. Гроші з квитків на цю подію спрямують на купівлю пікапу для військових під Бахмутом. 

Нагадаємо, 30 квітня Львів відвідала Анджеліна Джолі. Вона поспілкувалась з волонтерами, переселенцями та дітьми, які пізнали війну на власному досвіді. Після поїздки вона показала в мережі уламок снаряда, яким гралась маленька дівчинка. Джолі — спеціальна представниця Організації Об'єднаних Націй у справах біженців, однак цей візит був особистою ініціативною акторки.

У червні Україну відвідав кіноактор Бен Стіллер як посол доброї волі Організації об'єднаних націй. 

Крім того, тричі протягом повномасштабного вторгнення Росії до України приїжджав голівудський актор Шон Пен. Зокрема, він приїхав до Києва 24 лютого, у перишй день вторгнення. У червні він зустрівся з президентом Володимиром Зеленським. Згодом президент відзначив Пена державними нагородами. У листопаді Пен привіз до Києва свою статуетку «Оскар», яку залишив в Україні до перемоги над Росією. 

Фото: «Укрінформ»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2166
Читайте також
17.02.2023 10:01
Роман Мельник
«Детектор медіа»
1 256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду