Британський актор Марк Стронг став амбасадором платформи United24 в освітньому напрямі

Британський актор Марк Стронг став амбасадором платформи United24 в освітньому напрямі

28 Вересня 2023
757
28 Вересня 2023
21:18

Британський актор Марк Стронг став амбасадором платформи United24 в освітньому напрямі

757
Марк Стронг під час відеозустрічі з Президентом України: «Як батько двох синів, я усвідомлюю важливість якісної освіти та необхідність ходити до школи, спілкуватися з друзями, здобувати не лише знання, а й навички, необхідні для дорослого життя. Українські діти заслуговують на те, щоб отримувати все необхідне».
Британський актор Марк Стронг став амбасадором платформи United24 в освітньому напрямі
Британський актор Марк Стронг став амбасадором платформи United24 в освітньому напрямі

Британський актор Марк Стронг долучився до платформи United24, підтримавши напрям «Освіта і наука». Президент України Володимир Зеленський 27 вересня поговорив з актором у відеорежимі і подякував йому за підтримку українських шкіл, повідомляє Офіс президента.

Фото: ОП

Президент розповів, що наразі в Україні до класів потрібно повернути півтора мільйона дітей, які досі навчаються дистанційно. Марк Стронг зі свого боку зазначив, що для нього честь стати голосом українських дітей у світі, аби в них було краще майбутнє.

«Як батько двох синів, я усвідомлюю важливість якісної освіти та необхідність ходити до школи, спілкуватися з друзями, здобувати не лише знання, а й навички, необхідні для дорослого життя. Українські діти заслуговують на те, щоб отримувати все необхідне», — сказав актор.

Зазначимо, 5 серпня Марк Стронг взяв участь у благодійному матчі Game4Ukraine у Лондоні, метою якого був збір коштів на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області.

24 серпня актор спільно з амбасадорами United24 привітав українців із Днем Незалежності віршем Володимира Сосюри «Любіть Україну».

Марк Стронг відомий своїми ролями у фільмах «Шерлок Голмс», «Кінгсмен», «Загадкове вбивство – 2», «Рок-н-рольник», «Гра в імітацію» та інших. 

Нагадаємо, 5 травня 2022 року українська влада запустила глобальну ініціативу United24 з підтримки країни, яка протистоїть повномасштабному вторгненню Росії. На цей момент ініціативі вдалося зібрати благодійних внесків на суму 454 917 831 долар.

У липні 2022-го на ютуб-каналі United24 запустили перший проєкт — Fight for Freedom.

Минулого року музичний стримінговий сервіс Spotify до Дня Незалежності України перейменував плейліст «Music of Ukraine» на «United24: Music for Ukraine».

До платформи United24 вже долучилися, зокрема, спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна та Олександр Усик, креативний директор Balenciaga Демна, актори Айзек Лієв Шрайбер, Міша Колінз, гурт Imagine Dragons, співачка та акторка Барбра Стрейзанд, астронавт Скотт Келлі та історик Тімоті Снайдер, підприємець Річард Бренсон, акторка Кетрін Винник, нобелівські лауреати Пол Нерс, Едвард Мозер та Мей-Бритт Мозер, актор та сценарист Мішель Азанавічус, актор Марк Гемілл та інші.

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
757
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду