Кількість патронів The Kyiv Independent сягнула 10 тисяч людей

Кількість патронів The Kyiv Independent сягнула 10 тисяч людей

31 Січня 2023
628
31 Січня 2023
17:00

Кількість патронів The Kyiv Independent сягнула 10 тисяч людей

628
Більшість читачів та членів спільноти видання — іноземці.
Кількість патронів The Kyiv Independent сягнула 10 тисяч людей
Кількість патронів The Kyiv Independent сягнула 10 тисяч людей

До спільноти англомовного видання The Kyiv Independent долучилися 10 тисяч читачів. Про це повідомила генеральна директорка видання Дарина Шевченко у фейсбуці.

«Нас підтримали грошима більше десяти тисяч людей. Доходи від читацької підтримки - це те, що робить нас незалежними і фінансово стабільними зараз. Звучить майже як чудо. Але це не воно. Розбудовувати спільноту це величезна робота, але також величезна любов. І справа навіть не в грошах. Це відчуття, що за вами стоїть десять тисяч максимально включених у вашу роботу людей - воно правда безцінне», — написала вона.
Головний операційний директор видання Захар Процюк в коментарі «Детектору медіа» зазначив, що основна аудиторія The Kyiv Independent — це іноземці.
«Така сама ситуація і в нашій спільноті. У нас немає точної демографії, але з опитування, яке ми проводили, відомо, що серед країн на першому місці в нас Штати», — розповів Процюк.
За його словами, команда видання приблизно з червня минулого року почала вести «проактивні кампанії залучення членів спільноти».
«Наприклад, ми додаємо notes from the author під нашими статтями. Також ми інвестуємо в роботу з амбасадорами та плануємо комплексні маркетингові кампанії до визначних дат: Дня незалежності, нашої першої річниці», — зазначив генеральний операційний директор видання.
Захар Процюк додав, що для патронів їхньої спільноти The Kyiv Independent пропонує щотижневу розсилку, івенти, а також участь в опитуваннях, знижки на мерч тощо.
Нагадаємо, aнгломовне видання The Kyiv Independent заснували у листопаді 2021 року колишні журналісти Kyiv Post після того, як власник медіа Аднан Ківан де-факто закрив видання. 

The Kyiv Independent очолила колишня заступниця головного редактора Kyiv Post Ольга Руденко, гендиректоркою нового видання стала Дарина Шевченко.

Видання The Kyiv Independent зареєструвалося як британська компанія. Медіаконсалтинговій компанії Jnomics належить 40% The Kyiv Independent, 60% — у власності редакції.

Головна редакторка The Kyiv Independent Ольга Руденко в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомила, що основна аудиторія англомовного видання зосереджена у США і Канаді, далі йде Західна Європа.

Фото: Костянтин Чернічкін/The Kyiv Independent 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
628
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду