Kyiv Post тимчасово призупиняє вихід через зміну формату. Браян Боннер йде з редакції

Kyiv Post тимчасово призупиняє вихід через зміну формату. Браян Боннер йде з редакції

8 Листопада 2021
4158
8 Листопада 2021
17:11

Kyiv Post тимчасово призупиняє вихід через зміну формату. Браян Боннер йде з редакції

4158
За словами Аднана Ківана, команду Kyiv Post посилять «найкращими журналістами України, США, Канади та Європи».
Kyiv Post тимчасово призупиняє вихід через зміну формату. Браян Боннер йде з редакції
Kyiv Post тимчасово призупиняє вихід через зміну формату. Браян Боннер йде з редакції

Власник англомовного видання Kyiv Post Аднан Ківан повідомив про тимчасове призупинення роботи редакції через перезавантаження медіа, яке триватиме близько місяця.

За словами Ківана, команду Kyiv Post посилять «найкращими журналістами України, США, Канади та Європи».

«Ми хочемо стати доступними для ширшої аудиторії і вже розпочали розширення штату. Тепер видання виходитиме не лише англійською мовою, а й українською, російською та арабською. У наших планах повне переформатування Kyiv Post на нову медійну платформу з якісним друкованим та відео контентом. Kyiv Post стане більше і краще», цитує Ківана 7 канал.

Головред англомовного Kyiv Post Браян Боннер повідомив, що планує піти зі своєї посади.

Із джерел у редакції ДМ стало відомо, що працівники Kyiv Post втратили доступ до сайту та фейсбук-сторінки видання. Тим часом з’явилось повідомлення, яке журналістка видання Анна Миронюк називає заявою редакції: в ньому йдеться про звільнення всієї команди Kyiv Post. 

14 жовтня Олена Ротарі, менеджерка медіа Аднана Ківана, оголосила про вакансії в новому виданні, яке називатиметься «Київ пост» та виходитиме українською мовою. Вона наголосила, що це буде автономне видання з окремою редакцією.  

Тоді Браян Боннер у коментарі «Детектору медіа» підтвердив, що видання запускатиме українськомовний проєкт із такою самою назвою. Планувалось, що Олена Ротарі стане заступницею шефредактора (deputy chief editor) і відповідатиме за українськомовну та російськомовну версії.  

Одеський забудовник Аднан Ківан купив Kyiv Post у Мохаммада Захура у 2018 році

Аднан Ківан – один із найбільших і найстаріших девелоперів Одеси, пише НВ Бизнес. Підприємець має сирійське походження, володіє підприємством Ківан-компані, яке має мережу філій в Єгипті, Нігерії і країнах Близького Сходу. Йому також належить компанія KADORR Group.

Зокрема він побудував в Одесі 46 житлових комплексів «Перлина», а також житлові комплекси з претензійними назвами «Оазис», «Дубаї в Одесі», БЦ «Наполеон», ТЦ «Кадорр», бізнес-центр «Kadorr», бізнес-центр «Французький бульвар», «Kadorr City Mall», торговий центр на Асташкіна, торгову галерею «Kadorr». На ринку його містобудівні проєкти відомі низькою вартістю житлової площі та ігноруванням естетичних норм щодо забудови.

Фото: Володимир Петров/Kyiv Post

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4158
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду