Відбулася прем’єра документального фільму Володимира Мули «Нація футболу»

Відбулася прем’єра документального фільму Володимира Мули «Нація футболу»

27 Жовтня 2022
1309
27 Жовтня 2022
15:15

Відбулася прем’єра документального фільму Володимира Мули «Нація футболу»

1309
Картина розповідає історію становлення української збірної.
Відбулася прем’єра документального фільму Володимира Мули «Нація футболу»
Відбулася прем’єра документального фільму Володимира Мули «Нація футболу»

26 жовтня у столичному кінотеатрі Планета Кіно Блокбастер відбулась прем’єра документальної стрічки “Нація футболу” режисера Володимира Мули (“ЮКІ”). Першими фільм побачили: телеведучі Ігор Кондратюк, Олексій Суханов, Микола Васильков, В’ячеслав  Соломка, тренер юнацької збірної Володимир Єзерський, зірки вітчизняного футболу Владислав Ващук, Андрій Воробей, В‘ячеслав Шевчук, Едуард Цихмейструк, Сергій Коновалов, прославлений тенісист Сергій Стаховський, легенда хокею Олексій Житник та інші гості вечора, які витримали дві повітряні тривоги, що змусили відстрочити показ стрічки майже на дві години.

«Я дякую кожному, хто попри важкі реалії сьогодення таки дочекався показу та потрапив до кінозали. Завдяки кропітким старанням ЗСУ нам таки вдалося показати не лише кіно, а й вкотре довести, що нас не зламати», – звернувся до гостей режисер стрічки Володимир Мула.

Під час прем’єри «Нації футболу» Володимир Мула був відзначений подякою від Сил спеціальних операцій ЗСУ за підтримку та допомогу українському війську. 

Картина «Нація футболу» розповідає історію становлення української збірної, реконструюючи події завдяки ретельній роботі з архівами, зйомками бекстейджа та ексклюзивними зірковими інтерв’ю від Андрія Шевченка, Олега Блохіна, Йожефа Сабо, Артема Мілевського, Олександра Зінченка, Олександра Шовковського, Руслана Ротаня, Андрія П’ятова, Леоніда Буряка та інших зірок українського футболу.

Офіційний синопсис нового вітчизняного документального фільму:

«Мільйони українських підлітків мріють про футбол і живуть футболом. І немає більшої честі у цій грі, ніж стати частиною національної збірної. "Нація футболу" — це вражаюча розповідь від перших осіб про становлення збірної України, яка ніби повторює траєкторію становлення нашої держави — від скромного початку, повного ігнорування та безвіри — до перших перемог і вражаючих результатів. Найдраматичніші двобої, неймовірні голи та правда, яка перевершує фантазію — "Нація футболу" створена для великих екранів».

«Нація футболу» створена Teleprostir Studio за підтримки Державного агентства України з питань кіно й Міністерства культури та інформаційної політики України. Дистриб’ютор — україно-балтійська компанія Adastra Cinema, створена у 2022 році. Генеральним партнером виступила компанія VBET. Стратегічні партнери: COLONNADE, UNIVERSALNA, KLO.

У широкому прокаті в українських кінотеатрах «Нація футболу» стартує вже 27 жовтня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1309
Читайте також
12.04.2024 17:00
Олег Джолос
для «Детектора медіа»
2 510
03.02.2024 14:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
1 980
01.11.2022 11:00
Семен Случевський
для «Детектора медіа»
2 236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду