Фільми Kharkiv MeetDocs оцінить журі зі Спілки кінокритиків України

Фільми Kharkiv MeetDocs оцінить журі зі Спілки кінокритиків України

18 Вересня 2022
839
18 Вересня 2022
10:00

Фільми Kharkiv MeetDocs оцінить журі зі Спілки кінокритиків України

839
Фестиваль відбуватиметься з 1 по 6 жовтня у Києві.
Фільми Kharkiv MeetDocs оцінить журі зі Спілки кінокритиків України
Фільми Kharkiv MeetDocs оцінить журі зі Спілки кінокритиків України

Вперше на Kharkiv MeetDocs журі зі Спілки кінокритиків України обере переможця серед фільмів Національної конкурсної програми. Про це повідомляє пресслужба кінофестивалю.

До складу журі увійшли: 

Оксана Волошенюк. Кінознавчиня та кінокритикиня, експертка з медіа та кіноосвіти, членкиня Спілки кінокритиків України, а також Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI).

Олександр Гусєв. Кінокритик, постійний автор видань «Укрінформ», «Українська правда» та інших. Є членом Спілки кінокритиків України, Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) та Української кіноакадемії, а також є дійсним членом Українського Оскарівського комітету.

Дмитро Десятерик. Кінокритик і журналіст, постійний автор видань «Current Time» (Чехія), «Наше Слово» (Польща), «Bird In Flight» (Україна). Є членом Спілки кінокритиків України, Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) та Української кіноакадемії. Також цього року він голосує на кінопремії «Золотий глобус» у програмі розмаїтості HFPA з FIPRESCI. Член Українського Оскарівського комітету (2015-2021 рр.).

Дмитро Сидоренко. Кінокритик, журналіст. Автор матеріалів для ICTV, «Ліга life», Kinowar, WoMo та інших. Є членом Спілки кінокритиків України з 2019 року.

Катерина Сліпченко. Журналістка та кінокритикиня, редакторка відділу культури інтернет-порталу «Zaxid Net». Є членкинею Спілки кінокритиків України, Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) та Української кіноакадемії. 

Нагадаємо, цього року у конкурсній програмі фестивалю Kharkiv MeetDocs змагатимуться «Плай» Єви Джишиашвілі, «Між небом та горами» Дмитра Грешка, «Щоденники нареченої Христа» Марти Смеречинської, «Привоз» Єви Нейман, «Назовні» Ольги Журби, «Не бачити/не грішити» Анни Єресько, «Освітяни. Канікули в окупації» Костянтина Кляцкіна.

Фестиваль триватиме з 1 по 6 жовтня у Києві. Покази наживо відбудуться у кінотеатрі «Жовтень», онлайн-програма – на сервісі Megogo, а пітчинги – на платформі Pitch the Doc.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
839
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду