Єрмак позитивно відгукнувся про роботу свого радника Арестовича

Єрмак позитивно відгукнувся про роботу свого радника Арестовича

29 Грудня 2022
1130
29 Грудня 2022
17:56

Єрмак позитивно відгукнувся про роботу свого радника Арестовича

1130
На думку керівника ОП, Олексій Арестович «на своєму місці».
Єрмак позитивно відгукнувся про роботу свого радника Арестовича
Єрмак позитивно відгукнувся про роботу свого радника Арестовича

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що радник ОП Олексій Арестович перебуває на своєму місці і професійно спілкується зі своїми прихильниками. Про це Андрій Єрмак сказав в інтерв'ю для «1+1».

«Вважаю, що він (Арестович – Ред.) на своєму місці. У нього велика армія прихильників. І я думаю, що він з ними розмовляє на своїй мові та дуже професійно це робить», — зазначив Єрмак.

За словами керівника ОП, Арестович «дуже багато зробив у перші місяці війни». 

«Те, що він робив, було дуже важливим. Він був тут. Я поважаю цю людину», — додав Єрмак.  

Раніше перший віцеспікер Олександр Корнієнко запропонувава розділяти заяви Арестовича, сказані у статусі воєнного спікера Офісу президента, та заяви, які він робить у соцмережах та інтерв'ю. 

Також заступниця міністра оборони Ганна Маляр сказала, що Олексій Арестович описує ситуацію на фронті простою мовою, однак за точною інформацією щодо перебігу війни варто звертатися до офіційних джерел. 

Нагадаємо, з 1999-го по 2005 рік Олексій Арестович працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній лідер партії «Сила і честь» Ігор Смешко. Має звання майора запасу.

Після 2014 року Арестович почав коментувати в українських ЗМІ війну на Донбасі та писати про це на своїй сторінці у фейсбуці та в медіа, а також паралельно проводив семінари з психології.

У 2017 році Арестович у дописі в соцмережі зізнався, що «багато брехав із 2014 року» та займався «пропагандистською роботою».

З 2020 року був позаштатним радником керівника Офісу президента та спікером делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу. 17 січня 2022 року Арестович повідомив, що звільнився «через особисті причини», але пізніше уточнив, що вирішив піти після «шоу в Жулянах», коли до України повернувся п'ятий президент Петро Порошенко.

З 24 лютого фактично є воєнним спікером Офісу президента та, за інформацією ОП, позаштатним радником Офісу.

Фото: Офіс президента

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1130
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду