МКІП запускає Об'єднану платформу культури та медіа під час війни

МКІП запускає Об'єднану платформу культури та медіа під час війни

13 Травня 2022
1118
13 Травня 2022
11:07

МКІП запускає Об'єднану платформу культури та медіа під час війни

1118
На платформі розміщені докази військових злочинів РФ, докази знищення культурної спадщини, унікальні фото та відео, приклади боротьби з дезінформацією.
МКІП запускає Об'єднану платформу культури та медіа під час війни
МКІП запускає Об'єднану платформу культури та медіа під час війни

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив про запуск Об'єднаної платформи культури та медіа під час війни.

На платформі зібрані всі проєкти та фонди, які курує Міністерство культури та інформаційної політики України від початку повномасштабного вторгнення Росії.

«Разом із нашими друзями та партнерами, волонтерами та найкращими спеціалістами з різних сфер ми створили та запустили понад 20 масштабних проєктів для привернення уваги світу до війни в Україні та консолідації міжнародної спільноти у спротиві російській агресії», –повідомив Ткаченко.

На платформі розміщені докази військових злочинів РФ, докази знищення культурної спадщини України, унікальні фото та відео, приклади боротьби з дезінформацією, воєнна творчість та багато іншого.

У квітні Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти запустили проєкт «Ukraine Now and Forever».  

У березні Міністерство культури та інформаційної політики запустило платформу #МояВійна з історіями українців, які живуть в умовах війни.

За допомогою платформи #МояВійна кожен українець і кожна українка як свідки жорстокої війни РФ проти нашої держави можуть описати свою історію, поділитися правдивими фактами та особистими переживаннями. Громадяни всіх країн світу можуть побачити і прочитати ці історії рідними для них мовами і висловити в той чи інший спосіб свою підтримку Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1118
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду