detector.media
13.05.2022 11:07
МКІП запускає Об'єднану платформу культури та медіа під час війни
МКІП запускає Об'єднану платформу культури та медіа під час війни
На платформі розміщені докази військових злочинів РФ, докази знищення культурної спадщини, унікальні фото та відео, приклади боротьби з дезінформацією.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив про запуск Об'єднаної платформи культури та медіа під час війни.

На платформі зібрані всі проєкти та фонди, які курує Міністерство культури та інформаційної політики України від початку повномасштабного вторгнення Росії.

«Разом із нашими друзями та партнерами, волонтерами та найкращими спеціалістами з різних сфер ми створили та запустили понад 20 масштабних проєктів для привернення уваги світу до війни в Україні та консолідації міжнародної спільноти у спротиві російській агресії», –повідомив Ткаченко.

На платформі розміщені докази військових злочинів РФ, докази знищення культурної спадщини України, унікальні фото та відео, приклади боротьби з дезінформацією, воєнна творчість та багато іншого.

У квітні Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти запустили проєкт «Ukraine Now and Forever».  

У березні Міністерство культури та інформаційної політики запустило платформу #МояВійна з історіями українців, які живуть в умовах війни.

За допомогою платформи #МояВійна кожен українець і кожна українка як свідки жорстокої війни РФ проти нашої держави можуть описати свою історію, поділитися правдивими фактами та особистими переживаннями. Громадяни всіх країн світу можуть побачити і прочитати ці історії рідними для них мовами і висловити в той чи інший спосіб свою підтримку Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY