У Білорусі заблокували сайт Deutsche Welle

У Білорусі заблокували сайт Deutsche Welle

29 Жовтня 2021
1508
29 Жовтня 2021
12:25

У Білорусі заблокували сайт Deutsche Welle

1508
Сайт DW перестав відкриватися в Білорусі при спробі зайти на нього через більшість провайдерів.
У Білорусі заблокували сайт Deutsche Welle
У Білорусі заблокували сайт Deutsche Welle

У Білорусі заблокували сайт німецької медіакомпанії Deutsche Welle.

Як повідомляє видання, при спробі відкрити сайт DW з'являється стандартна заглушка Міністерства інформації Білорусі про обмеження доступу до ресурсу.

Інтернет-провайдери по-різному блокують сайт. При вікритті сайту через провайдер «Белтелеком» з'являється плашка про блокування. З мобільного телефону портал поки що відкривається, повідомляють джерела DW в Білорусі. 

Напередодні у Білорусі перестали відкриватися сайти інших ЗМІ – видань «Настоящее время» і «Новый час».

9 серпня 2020 року в Білорусі відбулися вибори президента. ЦВК оголосила переможцем Олександра Лукашенка, тоді як за даними опозиційних екзитполів перемогла опозиційна кандидатка Світлана Тихановська. Західні країни відмовились визнати Лукашенка переможцем виборів. Тихановська наразі перебуває за межами Білорусі.

Влада жорстоко придушила мирні акції протесту та почала кампанію із залякування опозиції та незалежної преси – у Білорусі затримують журналістів, опозиційних політиків, придушують медіа, блокують опозиційні сайти.

Фото: відкриті джерела 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1508
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду