Путін хоче більше держзамовлення у ЗМІ

Путін хоче більше держзамовлення у ЗМІ

27 Вересня 2021
1331
27 Вересня 2021
07:42

Путін хоче більше держзамовлення у ЗМІ

1331
Російський президент вважає, що потрібно більше інформації про «реальне життя в країні» та про людей, які досягли успіхів.
Путін хоче більше держзамовлення у ЗМІ
Путін хоче більше держзамовлення у ЗМІ

Президент Росії Володимир Путін висловився за збільшення державного замовлення у засобах масової інформації. Про це він сказав на зустрічі з керівництвом політичних партій, що пройшли за підсумками виборів до Державної думи VIII скликання 17—19 вересня, повідомляє російська інформаційна агенція «ТАСС».

Він вважає, що замість «копирсання в брудній білизні еліт» потрібно більше інформації про «людей, які міняють Росію на краще».

«Те, що називається держзамовленням, це точно по-сучасному потрібно й можна забезпечити… Також не можна переборщити з керівними вказівками», — додав він.

Нагадаємо, що в Росії протягом трьох днів, 17—19 вересня, тривали вибори у Державну думу та місцеві законодавчі органи. Спостерігачі фіксували процедурні порушення, вкиди та перешкоджання своїй діяльності. Також ЗМІ писали про мешканців окупованих територій Донеччини та Луганщини, яких звозили в Ростовську область, видавали російські паспорти та одразу везли на дільниці для голосування.

Омбудсманка Людмила Денісова написала, що 230 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій Луганщини та Донеччини взяли в них участь.

РНБО раніше заявила, що у зв'язку з незаконним проведенням виборів на території окупованих українських територій вводить санкції проти всіх причетних та організаторів: чиновників, спостерігачів, журналістів та інших.

У неділю, 19 вересня, в останній день російських виборів до Держдуми та місцевих законодавчих органів, на сайт «Нової газети» здійснили кілька DDoS-атак.

Джерело ілюстрації — vedomosti.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1331
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду