detector.media
27.09.2021 07:42
Путін хоче більше держзамовлення у ЗМІ
Путін хоче більше держзамовлення у ЗМІ
Російський президент вважає, що потрібно більше інформації про «реальне життя в країні» та про людей, які досягли успіхів.

Президент Росії Володимир Путін висловився за збільшення державного замовлення у засобах масової інформації. Про це він сказав на зустрічі з керівництвом політичних партій, що пройшли за підсумками виборів до Державної думи VIII скликання 17—19 вересня, повідомляє російська інформаційна агенція «ТАСС».

Він вважає, що замість «копирсання в брудній білизні еліт» потрібно більше інформації про «людей, які міняють Росію на краще».

«Те, що називається держзамовленням, це точно по-сучасному потрібно й можна забезпечити… Також не можна переборщити з керівними вказівками», — додав він.

Нагадаємо, що в Росії протягом трьох днів, 17—19 вересня, тривали вибори у Державну думу та місцеві законодавчі органи. Спостерігачі фіксували процедурні порушення, вкиди та перешкоджання своїй діяльності. Також ЗМІ писали про мешканців окупованих територій Донеччини та Луганщини, яких звозили в Ростовську область, видавали російські паспорти та одразу везли на дільниці для голосування.

Омбудсманка Людмила Денісова написала, що 230 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій Луганщини та Донеччини взяли в них участь.

РНБО раніше заявила, що у зв'язку з незаконним проведенням виборів на території окупованих українських територій вводить санкції проти всіх причетних та організаторів: чиновників, спостерігачів, журналістів та інших.

У неділю, 19 вересня, в останній день російських виборів до Держдуми та місцевих законодавчих органів, на сайт «Нової газети» здійснили кілька DDoS-атак.

Джерело ілюстрації — vedomosti.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY