detector.media
25.06.2021 08:52
Зеленський: До Єрмака нуль питань у СБУ та української розвідки
Зеленський: До Єрмака нуль питань у СБУ та української розвідки
Зеленський уточнив, що довіряю керівнику ОПУ.

Президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю «VIP з Наталією Мосейчук», що Служба безпеки України перевіряє все його оточення, до керівника Офісу президента Андрія Єрмака в неї немає жодних питань.  

Зеленський уточнив, що керівник ОПУ піде з ним у кінці президентського терміну й не залишиться на будь-якій посаді.

«Пан Єрмак – реальний потужний менеджер і не на словах, не блаблабла, а реальний патріот України, який дуже багато працює, 24/7 тільки заради України. Він прийшов зі мною, він піде зі мною. І не буде залишатися на будь-яких посадах», – заявив президент.

Він також уточнив, що Єрмак працював з ним від початку президентського терміну, але на іншій посаді.

«Єрмак поруч зі мною не просто так, я довіряю цій людині. Служба безпеки надає й надала мені інформацію про все моє оточення, всіх моїх людей. Питання не про недовіру. Я просто знаю, що я би не хотів потім втратити ту чи іншу людину. До Єрмака нуль питань у Служби безпеки України, нуль питань в української розвідки. Я йому довіряю», – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого 2020 року звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента, а замість з нього призначив Андрія Єрмака. 

Медіаконсультант Олексій Мустафін у вересні сказав, що вважає, що команда президента, зокрема – Андрій Єрмак та його радники, продовжує думати, що вона «живе в телевізорі». На його думку, усі – від Андрія Єрмака до «терористів» – користуються концентрацією влади в руках президента.

Фото: ОПУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY