Андрій Єрмак познайомився із Зеленським на каналі «Інтер»

Андрій Єрмак познайомився із Зеленським на каналі «Інтер»

13 Лютого 2020
3511

Андрій Єрмак познайомився із Зеленським на каналі «Інтер»

3511
Новий керівник Офісу президента України Андрій Єрмак познайомився із тоді ще генеральним продюсером «Інтеру», нині президентом Володимиром Зеленським 10 років тому, коли його юридична компанія надавала послуги телеканалу.
Андрій Єрмак познайомився із Зеленським на каналі «Інтер»
Андрій Єрмак познайомився із Зеленським на каналі «Інтер»

Про це повідомляє «Українська правда».

«Я працював з "Інтером" дуже давно, ще за часів Зінченко, з 1999 року. Протягом декількох років наша "Міжнародна юридична компанія" надавала телеканалу повний юридичний супровід», –розповів Андрій Єрмак.

Однак колишній власник «Інтера» Валерій Хорошковський та нинішній співвласник каналу Сергій Льовочкін не змогли пригадати, що робив пан Єрмак на каналі. «Можливо, вони мене не знають тому, що це було давно і відтоді власники кілька разів змінювалися», – пояснив керівник ОПУ.

Ще в студентські роки Андрій Єрмак зайнявся правом інтелектуальної власності. Після завершення університету, у 1997 році, він разом із двома одногрупниками – Василем Ващенком та Михайлом Приходьком – заснували «Міжнародну юридичну компанію» (з 2016 році «Міжнародна правнича компанія», володіють якою пан Єрмак та Василь Ващенко). Ця фірма спеціалізувалася на інтелектуальному праві та юридичному супроводі каналів та медійних груп.

Андрій Єрмак також розповів, що «в силу віку й юридичної професії» знайомий з олігархом Ігорем Коломойським, а також Рінатом Ахметовим та Віктором Пінчуком.

Окрім цього, він хрестив сина народного депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка. Останній відмовився розповідати про обставини знайомства з паном Єрмаком.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 11 лютого 2020 року звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента, а замість з нього призначив Андрія Єрмака. 

Фото: Рoliteka.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3511
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду