Арестович став радником Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки

Арестович став радником Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки

1 Грудня 2020
3458
1 Грудня 2020
22:20

Арестович став радником Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки

3458
Серед його завдань – узгодження позицій профільних відомств і напрацювання «єдиного голосу».
Арестович став радником Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки
Арестович став радником Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки

Спікер делегації України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович став позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони. Про це 1 грудня повідомила пресслужба Офісу президента.

Андрій Єрмак представив Олексія Арестовича на зустрічі з керівниками профільних відомств.

Керівник Офісу президента сказав, що сьогодні в українському інформаційному просторі тиражується багато фейків, викривленої інформації та необґрунтованих звинувачень, на які потрібно вчасно та якісно реагувати. «Завдання пана Арестовича – надати вичерпну відповідь, щоб протидіяти поширенню дезінформації або образ. Ми – єдина команда, яка спільними зусиллями захищає нашу країну», – заявив пан Єрмак.

Серед завдань радника з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони – узгодження позицій профільних відомств і напрацювання «єдиного голосу».

Андрій Єрмак висловив сподівання, що Олексій Арестович побудує конструктивну взаємодію з усіма представниками сектору безпеки та оборони України.

Олексій Арестович у фейсбуку написав, що займатиметься стратегічними комунікаціями у сфері національної безпеки та оборони, військово-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва, а також продовжить займатися інформаційною діяльністю Української делегації у ТКГ.

У найближчий час він планує роз’яснення щодо наступних тем:

  • виконання державного оборонного замовлення,
  • перспективи реформування ВПК,
  • подальші дії української делегації щодо виконання домовленностей, досягнутих лідерами держав Нормандського формату.

Нагадаємо, наприкінці жовтня блогер, колишній актор, який з 2014 року позиціонував себе як «військовий експерт», Олексій Арестович став речником української делегації в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі.

Із 1999 по 2005 рік Олексій Арестович працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній голова партії «Сила і Честь» Ігор Смешко. Після цього вивчав психологію й теологію, працював актором театру й кіно. Має звання майора запасу.

Після 2014 року Арестович став коментувати в українських ЗМІ військові теми, зокрема війну на Донбасі, а також писати про них на своїй сторінці у Facebook та в медіа. Паралельно він проводив семінари із психології.

У 2017 році Арестович зробив допис у соцмережі, в якому зізнався, що «багато брехав із 2014 року» та займався «пропагандистською роботою».

Фото: фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3458
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Valentina
1212 дн. тому
Куда мы катимся,если такие лжецы становятся советниками?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду