Нового речника Зеленського можуть оголосити до Дня журналіста

Нового речника Зеленського можуть оголосити до Дня журналіста

31 Травня 2021
2045

Нового речника Зеленського можуть оголосити до Дня журналіста

2045
У нового спікера будуть додаткові обов’язки, зокрема – щотижневі брифінги.
Нового речника Зеленського можуть оголосити до Дня журналіста
Нового речника Зеленського можуть оголосити до Дня журналіста

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив «Бабелю», що нового прессекретаря президента Володимира Зеленського можуть оголосити до Дня журналіста, 6 червня.

«Процес співбесід кандидатів і кандидаток на посаду прессекретаря президента виходить на фінішну пряму. Є досить багато сильних претендентів – кожному необхідно приділити достатньо часу, щоб точно розставити пріоритети, обговорити завдання, відповісти на зустрічні питання. Так, нам знадобилося трохи більше часу, ніж планувалося спочатку. Причина, на мій погляд, очевидна — надзвичайна завантаження президента і Офісу ситуативними завданнями», – розповів він.

Подоляк додав, що в нового спікера будуть додаткові обов’язки, зокрема – щотижневі брифінги.

«Під ці нові обовʼязки потрібна і відповідна людина, який збудує публічну взаємодію із засобами масової інформації у якості голосу президента», – пояснив Подоляк.

Нагадаємо, 30 квітня 2021 року радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив «Детектор Медіа», що Юлія Мендель йде з посади речниці президента, тимчасово продовживши виконувати обов'язки до призначення нового прессекретаря.  Після призначення нового речника Мендель зосередиться на роботі по взаємодії з іноземними ЗМІ. Подоляк назвав три причини, через які Мендель йде з посади речниці.

14 травня Офіс президента повідомив, що склав довгий список кандидатів на посаду прессекретаря Зеленського.

«Детектор Медіа» запитав у журналістів і комунікаційників, яким мав би бути речник президента.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду