detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
19.05.2021 20:30
Новий прессекретар Зеленського: заміну Мендель презентують до кінця травня
Новий прессекретар Зеленського: заміну Мендель презентують до кінця травня
Антикризовий радник Офісу президента Михайло Подоляк розповів про пошук кандидатів на посаду прессекретаря Володимира Зеленського.

Список претендентів на посаду прессекретаря вже існує. І він досить довгий, розказав в інтерв'ю радник Офісу президента Михайло Подоляк виданню kp.ua.

На питання журналіста kp.ua про конкретного кандидата Подоляк прямо не відповів. Але сказав, що адміністрація розглядає 12-15 кращих резюме.

«Хто — не скажу. Люди приходять, ми проводимо з ними відповідну розмову, визначаємо рівень компетенції. Мені всі дуже подобаються, вони всі точно розуміють свою функціональність, командність і ризики, з якими будуть пов'язані», — сказав Подоляк.

Також він додав, що це лише первинний відбір, що в ОП мають намір закінчити протягом тижня-двох, щоби до кінця травня влаштувати презентацію.

Напередодні Михайло Подоляк розказав про причини звільнення Юлії Мендель з посади речниці президента. Одною з них радник назвав перехід Мендель на новий професійний рівень.

А щодо якостей прессекретаря, на думку Подоляка, така людина повинна мати простий функціонал і бути тінню президента.

30 квітня радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив «Детектор Медіа», що Юлія Мендель йде з посади речниці президента, тимчасово продовживши виконувати обов'язки до призначення нового прессекретаря.  

Після призначення нового речника Мендель зосередиться на роботі по взаємодії з іноземними ЗМІ.

Юлія Мендель була призначена прессекретарем президента Володимира Зеленського 3 червня 2019 року. До цього Мендель працювала журналісткою на телеканалах ICTV, «Еспресо», «112 Україна», «Інтер», співпрацювала з іноземними ЗМІ – The New York Times, Politico, Vice News, CNBC. Також Мендель була консультанткою з комунікацій в офісі Світового банку в Україні.

Наразі ім’я нового прессекретаря або хоча би імена претендентів на цю посаду не розголошуються. Офісу президента вже склав довгий список кандидатів на посаду прессекретаря Зеленського.

«Детектор Медіа» запитав у журналістів і комунікаційників, яким мав би бути речник президента.

Фото: Українська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY