Мендель не буде ведучою телешоу на каналі «Дом»

Мендель не буде ведучою телешоу на каналі «Дом»

18 Березня 2021
4135
18 Березня 2021
17:42

Мендель не буде ведучою телешоу на каналі «Дом»

4135
Пілотна версія програми з Юлією Мендель від 15 березня мала на меті залучити увагу аудиторії та отримати зворотній зв’язок.
Мендель не буде ведучою телешоу на каналі «Дом»
Мендель не буде ведучою телешоу на каналі «Дом»

Прес-секретарка президента України Юлія Мендель вела пілотний випуск програми «Погляд з Банкової» та не буде на постійній основі ведучою телешоу на каналі «Дом». Про це повідомляється у пресрелізі телеканалу.

Зокрема, телеканал «Дом» 21 березня запускає нову серію програм «Погляд з Банкової» в якій головними діючими особами виступають стейкхолдери, пов’язані з Офісом президента.

Піонеркою стала прес-секретарка президента Юлія Мендель, яка погодилась спеціально для аудиторій каналу з тимчасово окупованих територій та Донецької і Луганської областей надавати відповіді на питання як речниця президента. Так, 15 березня вийшов пілотний випуск програми «Погляд з Банкової з Юлією Мендель».

Пілотна версія, яку було представлено в соціальних мережах 15 березня, мала на меті залучити увагу аудиторії та отримати зворотній зв’язок на вказаний номер телефону. 

«Ми врахували фідбек аудиторій і шкодуємо, що могли ввести в оману частину підписників наших соціальних мереж про участь пані Мендель в проекті в якості ведучої телеканалі. Просимо вибачення, що одразу не прояснили чітко це питання. Ми врахували критику і будемо наполягати і слідкувати за тим, щоб усі запрошені спікери та експерти відповідали на питання ведучих або журналістів. Редакція невпинно повторює, що наша дільність базується на принципах Кодексу етики українського журналіста», – сказано у повідомленні.

В наступних епізодах серії програм «Погляд з Банкової» запланована поява інших стейкхолдерів або речників представників влади в якості запрошених гостей або експертів.

Нагадаємо, в Україні 1 березня 2020 року почав мовлення державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом». Він входить до складу державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (в склад якого також входить телеканал UATV).

«Дом» мовить на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) для об'єктивного інформування українців на території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя та їхнього повернення до українського порядку денного.

Головна мета каналу – інформаційне сприяння реінтеграції ТОТ, що включає в себе формування позитивного ставлення до реінтеграції у громадян України та інформаційне сприяння участі в цьому процесі країн-партнерів.

Скріншот відео: Телеканал ДОМ/Youtube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4135
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду