Мендель задекларувала 684 тисячі гривень зарплати й нову машину

Мендель задекларувала 684 тисячі гривень зарплати й нову машину

23 Березня 2021
3405
23 Березня 2021
16:10

Мендель задекларувала 684 тисячі гривень зарплати й нову машину

3405
Декларація оприлюднена 23 березня 2021 року.
Мендель задекларувала 684 тисячі гривень зарплати й нову машину
Мендель задекларувала 684 тисячі гривень зарплати й нову машину

Прессекретар президента України Юлія Мендель задекларувала 684 тис. грн заробітної плати за 2020 рік та нове авто Suzuki. Про це свідчать дані щорічної декларації, яка оприлюднена в реєстрі НАЗК.

Згідно з декларацією, зарплата Мендель у 2020 році, отримана за основним місцем роботи в Державному управлінні справами, становила 684 тис. 48 грн.

Також речниця президента задекларувала новий автомобіль Suzuki Vitara, придбаний у грудні 2020 року за 605,9 тис. грн. Водночас серед фінансових зобов'язань вона вказала отримання 388 тис. 901 грн кредиту на авто.

У власності прессекретаря президента також є квартира у Києві площею 48,5 кв.м, придбана ще 2018 року.

Юлія Мендель була призначена прессекретарем президента Волдомира Зеленського 3 червня 2019 року. До цього Мендель працювала журналісткою на телеканалах ICTV, «Еспресо», «112 Україна», «Інтер», співпрацювала з іноземними ЗМІ – The New York Times, Politico, Vice News, CNBC. Також Мендель була консультанткою з комунікацій в офісі Світового банку в Україні.

У березні 2021 року «Дом» та канал іномовлення України UATV (російською) запустили авторський проєкт прессекретарки президента України «Погляд з Банкової з Юлією Мендель».

Однак, пілотна версія, яку було представлено в соціальних мережах 15 березня, викликала неоднозначну реакцію серед глядачів.   

15 березня канла «Дом» повідомив, що Мендель вела пілотний випуск програми «Погляд з Банкової» та не буде на постійній основі ведучою телешоу на каналі. В наступних епізодах серії програм «Погляд з Банкової» запланована поява інших стейкхолдерів або речників представників влади в якості запрошених гостей або експертів.

Фото: Юлія Мендель/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3405
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду