Добкін пов'язав канал «Наш» з олігархом Новинським. Євген Мураєв це спростовує (ОНОВЛЕНО)

Добкін пов'язав канал «Наш» з олігархом Новинським. Євген Мураєв це спростовує (ОНОВЛЕНО)

10 Березня 2021
4430
10 Березня 2021
11:57

Добкін пов'язав канал «Наш» з олігархом Новинським. Євген Мураєв це спростовує (ОНОВЛЕНО)

4430
Євген Мураєв спростував, що телеканал «Наш» може бути пов'язаний з Новинським та назвав слова Добкіна «маячнею».
Добкін пов'язав канал «Наш» з олігархом Новинським. Євген Мураєв це спростовує (ОНОВЛЕНО)
Добкін пов'язав канал «Наш» з олігархом Новинським. Євген Мураєв це спростовує (ОНОВЛЕНО)

Колишній народний депутат та ексмер Харкова Михайло Добкін пов'язує телеканал «Наш» з  олігархом Вадимом Новинським. Такий натяк Добкін зробив в інтерв'ю виданню Бабель.

Відповідаючи на репліку журналіста, що він постійно ходить на етери телеканалів «Україна» та «Наш» Добкін зазначив наступне: «Наш» – це Вадим Новинський».

Євген Мураєв, якого канал «Наш» називає «представником власника», у коментарі «Детектору медіа» спростував, що телеканал «Наш» може бути пов'язаний з Новинським.

«Це маячня. Михайлу Марковичу треба тримати себе в руках», – зазначив Мураєв.

Уже після виходу інтерв'ю Добкін уточнив Бабелю, що мав на увазі «загальну політичну орбіту проєктів Новинського і Добкіна».

У липні 2020 року Мураєв спростував чутки про те, що Новинський став інвестором телеканалу «Наш»

«Це мій соратник з ідеологічних смислів. Але, звісно ж, ні (Вадим Новинський не став інвестором. - ДМ). Канал повністю побудований, і на сьогодні він не потребує інвестицій. Треба запустити те, що в нього закладено. Наші люди зараз проходять навчання закордоном, щоб користуватися тими технологічними фішками, які в нього зашиті», – сказав тоді Мураєв.

Заперечував фінансування телеканалу і Вадим Новинський. 

Телеканал «Наш» вийшов в етер 7 листопада 2018 року, його власником став батько на той час народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

Телеканал «Наш» перезапустили в грудні 2019 року на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365». Власником ТОВ «Наш 365» є трудовий колектив.

Євген Мураєв на питання, чи повернувся він до управління каналом, відповів: «Зараз маю право втручатися і робити [зміни]». У лютому 2020 року головним редактором каналу став Андрій Шатров, виконавчим продюсером – Микола Буга.

В Україні після відключення «каналів Медведчука» найбільше зросли показники у каналу «Наш» – частка у перший день після відключення зросла у понад 3,5 разів. Показники інформаційного каналу «Україна 24» неможливо оцінити, адже дані по ньому в панелі закриті. 

4 лютого відбувся пікет під стінами каналу «Наш». Учасники акції вимагали закрити канал. 6 лютого акції пройшли під будівлями каналів «Наш» та «Інтер».

Скріншот відео: Україна 24/Youtube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4430
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду