detector.media
10.03.2021 11:57
Добкін пов'язав канал «Наш» з олігархом Новинським. Євген Мураєв це спростовує (ОНОВЛЕНО)
Добкін пов'язав канал «Наш» з олігархом Новинським. Євген Мураєв це спростовує (ОНОВЛЕНО)
Євген Мураєв спростував, що телеканал «Наш» може бути пов'язаний з Новинським та назвав слова Добкіна «маячнею».

Колишній народний депутат та ексмер Харкова Михайло Добкін пов'язує телеканал «Наш» з  олігархом Вадимом Новинським. Такий натяк Добкін зробив в інтерв'ю виданню Бабель.

Відповідаючи на репліку журналіста, що він постійно ходить на етери телеканалів «Україна» та «Наш» Добкін зазначив наступне: «Наш» – це Вадим Новинський».

Євген Мураєв, якого канал «Наш» називає «представником власника», у коментарі «Детектору медіа» спростував, що телеканал «Наш» може бути пов'язаний з Новинським.

«Це маячня. Михайлу Марковичу треба тримати себе в руках», – зазначив Мураєв.

Уже після виходу інтерв'ю Добкін уточнив Бабелю, що мав на увазі «загальну політичну орбіту проєктів Новинського і Добкіна».

У липні 2020 року Мураєв спростував чутки про те, що Новинський став інвестором телеканалу «Наш»

«Це мій соратник з ідеологічних смислів. Але, звісно ж, ні (Вадим Новинський не став інвестором. - ДМ). Канал повністю побудований, і на сьогодні він не потребує інвестицій. Треба запустити те, що в нього закладено. Наші люди зараз проходять навчання закордоном, щоб користуватися тими технологічними фішками, які в нього зашиті», – сказав тоді Мураєв.

Заперечував фінансування телеканалу і Вадим Новинський. 

Телеканал «Наш» вийшов в етер 7 листопада 2018 року, його власником став батько на той час народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

Телеканал «Наш» перезапустили в грудні 2019 року на базі нової ліцензії та нової юридичної особи ТОВ «Наш 365». Власником ТОВ «Наш 365» є трудовий колектив.

Євген Мураєв на питання, чи повернувся він до управління каналом, відповів: «Зараз маю право втручатися і робити [зміни]». У лютому 2020 року головним редактором каналу став Андрій Шатров, виконавчим продюсером – Микола Буга.

В Україні після відключення «каналів Медведчука» найбільше зросли показники у каналу «Наш» – частка у перший день після відключення зросла у понад 3,5 разів. Показники інформаційного каналу «Україна 24» неможливо оцінити, адже дані по ньому в панелі закриті. 

4 лютого відбувся пікет під стінами каналу «Наш». Учасники акції вимагали закрити канал. 6 лютого акції пройшли під будівлями каналів «Наш» та «Інтер».

Скріншот відео: Україна 24/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY