detector.media
01.12.2020 22:20
Арестович став радником Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки
Арестович став радником Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки
Серед його завдань – узгодження позицій профільних відомств і напрацювання «єдиного голосу».

Спікер делегації України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович став позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони. Про це 1 грудня повідомила пресслужба Офісу президента.

Андрій Єрмак представив Олексія Арестовича на зустрічі з керівниками профільних відомств.

Керівник Офісу президента сказав, що сьогодні в українському інформаційному просторі тиражується багато фейків, викривленої інформації та необґрунтованих звинувачень, на які потрібно вчасно та якісно реагувати. «Завдання пана Арестовича – надати вичерпну відповідь, щоб протидіяти поширенню дезінформації або образ. Ми – єдина команда, яка спільними зусиллями захищає нашу країну», – заявив пан Єрмак.

Серед завдань радника з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони – узгодження позицій профільних відомств і напрацювання «єдиного голосу».

Андрій Єрмак висловив сподівання, що Олексій Арестович побудує конструктивну взаємодію з усіма представниками сектору безпеки та оборони України.

Олексій Арестович у фейсбуку написав, що займатиметься стратегічними комунікаціями у сфері національної безпеки та оборони, військово-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва, а також продовжить займатися інформаційною діяльністю Української делегації у ТКГ.

У найближчий час він планує роз’яснення щодо наступних тем:

Нагадаємо, наприкінці жовтня блогер, колишній актор, який з 2014 року позиціонував себе як «військовий експерт», Олексій Арестович став речником української делегації в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі.

Із 1999 по 2005 рік Олексій Арестович працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній голова партії «Сила і Честь» Ігор Смешко. Після цього вивчав психологію й теологію, працював актором театру й кіно. Має звання майора запасу.

Після 2014 року Арестович став коментувати в українських ЗМІ військові теми, зокрема війну на Донбасі, а також писати про них на своїй сторінці у Facebook та в медіа. Паралельно він проводив семінари із психології.

У 2017 році Арестович зробив допис у соцмережі, в якому зізнався, що «багато брехав із 2014 року» та займався «пропагандистською роботою».

Фото: фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY