Олена Гітлянська залишила посаду речниці СБУ

Олена Гітлянська залишила посаду речниці СБУ

15 Грудня 2020
6750

Олена Гітлянська залишила посаду речниці СБУ

6750
Пані Гітлянська лишається працювати в сфері держаних комунікацій.
Олена Гітлянська залишила посаду речниці СБУ
Олена Гітлянська залишила посаду речниці СБУ

Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська 15 грудня 2020 року залишила свою посаду. Про це вона повідомила в Facebook та підтвердила «Детектору медіа».

Пані Гітлянська пропрацювала в комунікаціях СБУ шість років.

«Це був надзвичайно цікавий та цінний досвід. За цей час доля звела мене зі справжніми  офіцерами-патріотами, які робили все можливе і неможливе для захисту нашої країни від російського агресора. Інколи, мені як PRниці, було надзвичайно шкода, що самі цікаві, самі значні операції Служби, якими б пишалась будь-яка спецслужба світу, залишались "за кадром" суспільної уваги в інтересах державної безпеки. Сподіваюсь прийде час і суспільство не лише дізнається, але й дасть їм належну високу оцінку», – розповіла вона.

Олена Гітлянська сказала «Детектору медіа», що лишається працювати в сфері держаних комунікацій та з 21 грудня виходить на нову роботу. Деталей вона не розкрила.

Пані Гітлянська додала, що піти з СБУ – було її рішенням, про яке вона попередила за два тижні. За її словами, у Службі безпеки України ще шукають їй заміну.  

Олена Гітлянська багато років працювала кореспондентом інформаційного агентства УНІАН. У 2008 році отримала звання заслуженого журналіста України. 3 жовтня 2014 року вона стала керівницею пресцентру Служби безпеки України, замінивши на посаді Марину Остапенко.

Фото: Олена Гітлянська / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6750
Читайте також
12.02.2021 14:15
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12 660
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бывалый
1227 дн. тому
Речниці приходят и уходят, СБУ остается.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду