Нацрада не планує проводити засідання офлайн до завершення карантину

Нацрада не планує проводити засідання офлайн до завершення карантину

21 Вересня 2020
1805
21 Вересня 2020
18:26

Нацрада не планує проводити засідання офлайн до завершення карантину

1805
Наразі в Нацраді ніхто з працівників не підтверджував захворювання на COVID-19.
Нацрада не планує проводити засідання офлайн до завершення карантину
Нацрада не планує проводити засідання офлайн до завершення карантину

Наразі в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення ніхто з працівників не підтверджував захворювання на COVID-19. Про це повідомили в прес-службі Нацради у відповідь на запит «Детектора медіа».

Раніше голова Нацради Ольга Герасим’юк розповіла «Радіо Свобода», що перехворіла на коронавірусну хворобу. Як повідомили в пресслужбі регуляторного органу, пані Герасим’юк скрупульозно дотрималася всіх необхідних обмежувальних заходів щодо ізоляції.

«Національна рада вжила всіх необхідних заходів для обмеження поширення інфекції. Вхід у будівлю дозволений лише для працівників Національної ради із дотриманням усіх обмежувальних заходів. Перебування працівників на робочих місцях також відповідає визначеним параметрам. Хоча треба мати на увазі, що в приміщенні, де міститься Національна рада, розміщено ще три державні установи, вхід для їхніх представників також дозволено лише за посвідченнями і з дотриманням маскового режиму», – повідомили в пресслужбі.

Свої засідання Нацрада проводить дистанційно в онлайн-режимі через мережу інтернет. Така можливість передбачена підпунктом 1 пункту 3 прикінцевих і перехідних положень закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19».

До закінчення карантинного періоду про проведення засідань у режимі офлайн не йдеться, наголосили в пресслужбі регулятора. Для представників ліцензіатів забезпечено відповідне місце у приміщенні на вул. Прорізна,2 і технічні умови для їх залучення до засідання у режимі онлайн. Нагадаємо, що нині в Україні триває адаптивний карантин.

Нагадаємо, в березні на час карантину Нацрада обмежила вхід у своє приміщення та відмовилася від проведення особистого прийому громадян. Також Нацрада вирішила в березні під час карантину не проводити засідань. 9 квітня Нацрада внесла зміни до свого Регламенту щодо можливості проведення засідань через інтернет у період карантину. Відтоді всі засідання Нацради проходять дистанційно через Zoom. Представників компаній запрошують до участі лише у випадках, коли розгляд питання неможливий без їхньої присутності. Вони виходять на зв’язок із членами Нацради через Zoom зі спеціального приміщення в Нацраді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду